ASICS Stockholm Marathon 4 juni 2016 – anmälan är öppen

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>

Video: Maratonäventyret i Stockholm

Den finske videoproducenten Teemu Virtanen följde med en grupp löpare från Finland till årets ASICS Stockholm Marathon. Vi får följa löparna från det att de går ombord på färjan till Stockholm ända till festen på färjan på återresan under loppet. I den fem minuter långa videon får vi givetvis också följa löparna under maratonloppet genom den svenska huvudstaden.
Se video >>

Träna med TSM Running inför nästa års mara

I höst startar den nionde säsongen med TSM Running (tidigare Team Stockholm Marathon). Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med.
Mer information >>

Se de bästa bilderna från maratonloppet 2015

Våra fotografer Rickard Forsberg, Ryno Quantz samt DECA text & Bild fanns på plats under loppet 2015. Se deras bästa bilder.
Se bildgalleri >>

Video: 14 836 hjältar i ASICS Stockholm Marathon 2015

Se videoreportaget från det 37:e ASICS Stockholm Marathon signerat Marathon.se:s Torbjörn Sköldefors. 14836 hjältar (eller ska vi kalla dem heroes?) klarade av lördagens lopp i tuffaste tänkbara förhållanden
Se video på Marathon.se >>

Louise Wiker: Glad över chansen att få springa VM

Marathon.se:s bloggare Louise Wiker är nu uttagen till att springa maraton vid friidrotts-VM i Beijing i slutet av augusti.
Min sommar hittills slår vilken bästsäljande roman som helst, den har innehållit förväntan, spänning, besvikelse, kärlek och mycket mer och så ser den ut att sluta lyckligt, skriver Louise i sin blogg.
– Jag är nu klar för VM-maran i Beijing, jag fick en plats efter det att Isabellah Andersson lämnat återbud, som ni kan läsa om på Marathon.se.
– Samtidigt som jag är oerhört glad över att få chansen att springa på VM, går mina tankar till Isabellah och hennes familj.
Läs Louise Wikers blogg >>

Lena laddar för dubbla VM

För ett och ett halvt år sedan bestämde landslagsorienteraren Lena Eliasson sig för att prova på maratonlöpning. Detta prov föll ut så väl att Lena nu är uttagen till VM i både friidrott och orientering i sommar.
Läs mer på Marathon.se >>

Loppets souvenirer

Den officiella träningströjan för ASICS Stockholm Marathon 2016 och andra marathon-souvenirer hittar du på Löparshopen.
Till Löparshopen >>

Stockholm Ultra Marathon – Testa dina gränser

Vågar du satsa lite extra efter ASICS Stockholm Marathon? I så fall är Stockholm Ultra Marathon ett inspirerande mål. Lördagen den 8 augusti avgörs detta lopp som har tre distanser; 50 km, 75 km och 100 km. TSM Running har träning även för Stockholm Ultra Marathon.
Inbjudan till Stockholm Ultra

Välkommen till Stockholm Halvmarathon 12 september

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden.
Inbjudan och anmälan >>