Anmäl dig till nästa års lopp redan nu

Lördagen den 30 maj 2015 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 37:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i Nordens viktigaste löpartävling så är det bara att börja uppladdningen.
All information om loppet >>
Anmäl dig här >>

Redan över 10 000 anmälda

I fjol var ASICS Stockholm Marathon det fjärde största maratonloppet i Europa. Intresset för nästa års lopp är stort. Redan är över 10 000 löpare anmälda till det 37:e ASICS Stockholm Marathon som avgörs lördagen den 30 maj 2015. Den 19 november var 10 021 löpare från 66 nationer anmälda.
Antal anmälda >>

Unik nordisk maratonsatsning

ASICS Stockholm Marathon gören unik satsning för nordisk löpning. Den 30 majkommer Nordens bästa löpare att mötas i en landskamp med en prispott på 250 000 kronor att dela på.
Läs mer på Marathon.se >>

Se de bästa bilderna från maratonloppet

Våra fotografer Rickard Forsberg, Ryno Quantz samt DECA text & Bild fanns på plats under loppet 2013. Se deras bästa bilder.
Se bildgalleri >>

Se en löpares video från maran

Häng med en löpare runt banan på ASICS Stockholm Marathon och upplev den sköna målgången på Stockholm Stadion.
Se video >>

Avspänd löpning på rullband

ag försöker springa ute året om, men jag springer även på löpband året om, skriver landslagslöparen Louise Wiker i sin blogg Vägen till nästa maraton.
När det är flera minusgrader och/eller snö springer jag all kvalitet/intervaller inomhus på band. Jag gillar att springa på band, tycker att det är lättare att få till en avspänd löpning särskilt i högre farter.
Läs Louise Wikers blogg >>

Minimaran – den stora löparfesten för små stjärnor

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 17 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar.
2015 avgörs Minimaran söndagen den 31 maj, alltså dagen efter ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Inled löparsäsongen på Norra Djurgården 29 mars

Söndagen den 29 mars 2015 avgörs Premiärmilen för nionde gången. Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.Premiärmilen är officiellt testlopp för ASICS Stockholm Marathon.
Mer information >>

Köp årets träningströja och andra souvenirer

Den officiella träningströjan för ASICS Stockholm Marathon 2015 är grön och tillverkat i funktionsmaterial. Du köper tröjan och andra marathonsouvenirer på Löparshopen.
Till Löparshopen >>