Anmäl dig till nästa års lopp redan nu

Lördagen den 30 maj 2015 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 37:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i Nordens viktigaste löpartävling så är det bara att börja uppladdningen.
All information om loppet >>
Anmäl dig här >>

Run Off för största löpargruppen

Run Off för största löpargruppen
26 oktober: På söndagen var det Run Off för TSM Running. Därmed har en ny säsong inletts för landets största träningsgrupp för löpare. Nästan tusen personer är anmälda till träningen, och snudd på lika många kom till Stockholms Stadion och GIH för Run Off.
Läs mer på Marathon.se >>

Över åtta tusen löpare anmälda

Deb 27 oktober var 8 129 löpare anmälda till ASICS Stockholm Marathon 2015.
Kontrollera antalet anmälda >>

Se de bästa bilderna från maratonloppet

Våra fotografer Rickard Forsberg, Ryno Quantz samt DECA text & Bild fanns på plats under loppet 2013. Se deras bästa bilder.
Se bildgalleri >>

Se en löpares video från maran

Häng med en löpare runt banan på ASICS Stockholm Marathon och upplev den sköna målgången på Stockholm Stadion.
Se video >>

Maratonloppet gav 212 milj kr i turistinkomster

ASICS Stockholm Marathon har stort värde för Stockholm. Årets lopp gav 212 miljoner kronor intäkter till regionen. Enligt den schablon som används för att räkna fram vad ett evenemang innebär för sysselsättningen uppskattas ASICS Stockholm Marathon att ha bidragit till att skapa 151 nya heltidsarbeten.
Läs mer på Marathon.se >>

Avsluta året med 10-veckors toppning

Visste du att Nyårsafton är den dag det ordnas flest lopp? Traditionen med Sylvesterlopp är lång och vi räknar snabbt ihop till tio lopp runt om i Sverige den 31 december.
Löptränaren Kent Claesson har specialanpassat program med ett nyårslopp som slutmål. Start måndagen 20 oktober med tio veckors träning.
Läs mer på Maeathon.se >>

Minimaran – den stora löparfesten för små stjärnor

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 17 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar.
2015 avgörs Minimaran söndagen den 31 maj, alltså dagen efter ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Inled löparsäsongen på Norra Djurgården 29 mars

Söndagen den 29 mars 2015 avgörs Premiärmilen för nionde gången. Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.Premiärmilen är officiellt testlopp för ASICS Stockholm Marathon.
Mer information >>