Har du bestämt dig? - Anmäl dig här!

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Direkt till anmälan >>

De bästa bilderna från maran 2015

Våra fotografer Rickard Forsberg, Ryno Quantz samt DECA text & Bild fanns på plats under loppet 2015. Se deras bästa bilder.
Se bildgalleri >>

Video: Hjältarna i maran 2015

Se videoreportaget från det 37:e ASICS Stockholm Marathon signerat Marathon.se:s Torbjörn Sköldefors. 14836 hjältar (eller ska vi kalla dem heroes?) klarade av lördagens lopp i tuffaste tänkbara förhållanden
Se video på Marathon.se >>

Finaste ledarpriset till marans grundare

På måndagen kungörs vilka som får svensk idrotts finaste ledarpris, men redan i fredags fick den ene av pristagarna sin utmärkelse. I raden av legendariska idrottsledare som fått Prinsens plakett finns nu även Stockholm Marathons grundare Anders Olsson.
Läs mer på Marathon.se >>

TSM Running igång, nu även bloggen!

Ja, då ska jag börja blogga lite igen. Det var ett tag sedan....
- men den här gången är det inte min egen träning som står i fokus utan den träning vi kör i ”TSM-Running”. Träningsgruppen med nu runt 1000 deltagare som precis inlett höst/vinter/vår säsongen 2015-2016. Vi tränar för ASICS Stockholm Marathon.
Läs mer på Marathon.se >>

Så väljer du pannlampa för löpning

Här är utmanaren till elljuspåren för alla som gillar att springa i terräng: Pannlamporna har blivit så billiga och bra att löparen själv kan lysa upp stigen i mörkret. Låter det läskigt? Med pannlampor på löparkompisarna lyser ni tillsammans upp hela skogen!
Men vad ska man välja för pannlampa, vad ska man tänka på?
Läs mer på Marathon.se >>

Träna med oss – bli en bättre löpare!

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna. Träninge vänder sig främst till löpare som förbereder sig för ASICS Stockholm Marathon.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>

Inled säsongen 2016 med Premiärmilen

Söndagen den 2 april 2016 avgörs Premiärmilen för tionde gången. Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.
Premiärmilen är officiellt testlopp inför ASICS Stockholm Marathon.
Läs mer om Premiärmilen >>