Hög tid för anmälan till ASICS Stockholm Marathon 2015

Lördagen den 30 maj 2015 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 37:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i Nordens viktigaste löpartävling så är det bara att börja uppladdningen.
All information om loppet >>
Anmäl dig här >>

2 500 platser kvar

Nu finns det endast drygt 2 500 platser kvar i ASICS Stockholm Marathon. Det 6 april var 19 446 löpare anmälda till årets lopp som avgörs lördagen den 30 maj. I Europas fjärde största maratonlopp finn det plats för max 22 000 anmälda löpare.
Anmäl dig här >>
Kontrollera antalet anmälda >>

Välkommen till provlöpning av banan den 3 maj

Den 3 maj kl.10.00 arrangeras en provlöpning av andra varvet av ASICS Stockholm Marathons bana. Löpningen är 25 km och är öppen för alla som är anmälda till ASICS Stockholm Marathon den 30 maj. Provlöpningen arrangeras av Anders Szalkai och hans TSM Running, Sveriges största träningsgrupp för löpare. Pris: 25 kronor.
Info och anmälan >>

Släpp ambitionerna och fånga kvällen

Längre och ljusare kvällar inbjuder till löpning. Men hur ska man orka i vardagen, efter kanske en hel dags jobb och annat som ska göras? Efter handla och hämta är ju träningsstress det sista man behöver.
– Försök att komma ut utan några ambitioner annat än att koppla av, säger träningsexperten Anders Szalkai. Även om det kan var tufft att komma ut så brukar det vara skönt när man väl är igång.
Läs mer på Marathon.se >>

Isabellah siktar på ny seger

Isabellah Andersson är tidernas mest framgångsrika deltagare i ASICS Stockholm Marathon. obesegrad i ASiCS Stockholm Marathon. Hon är obesegrad i Europad fjärde största maratonlopp. Det har blivit sex segrar sedan debuten 2008 (Isabellah sprang ej OS-året 2012).
Nu siktar hon på en ny seger när årets mara avgörs den 30 maj.
Läs mer på Marathon.se >>

Historiskt SM-guld när Isabellah testar formen

Isabellah Andersson har ASICS Stockholm Marathon den 30 maj och VM i augusti som sina stora mål i år. På lördagen testade hon formen genom att ta ett historiskt SM-guld.
Läs mer på Marathon.se >>

Fyra nominerade till första landskampen

Isabellah Andersson är det starkaste namnet bland de fyra löpare som förbundskaptenen Stefan Olsson på tisdagen nominerade till tidernas första landskamp i maratonlöpning som avgörs i samband med ASICS Stockholm Marathon den 30 maj.
Läs mer på Marathon.se >>

Nyhet! ASICS Junior Marathon, lördagen 30 maj

Ett lopp för alla ungdomar mellan 14 och 19 år som har "växt ur" Minimaran. Loppet avgörs den 30 maj, alltså samma dag, som ASICS Stockholm Marathon.
Läs mer här >>

Se de bästa bilderna från maratonloppet

Våra fotografer Rickard Forsberg, Ryno Quantz samt DECA text & Bild fanns på plats under loppet 2013. Se deras bästa bilder.
Se bildgalleri >>

Se en löpares video från maran

Häng med en löpare runt banan på ASICS Stockholm Marathon och upplev den sköna målgången på Stockholm Stadion.
Se video >>

Minimaran – den stora löparfesten för små stjärnor

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 17 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar.
2015 avgörs Minimaran söndagen den 31 maj, alltså dagen efter ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Från maraton till ultra med Anders Szalkai

Springer du ASICS Stockholm Marathon den 30 maj? Vill du ha en ny utmaning efter maran? Att gå från 42 195 meter till Stockholm Ultra Marathons 50 km fixar du antagligen utan några större problem, säger Ander Szalkai.
Läs mer >>

Stockholm Ultra Marathon – Testa dina gränser

Vågar du satsa lite extra efter ASICS Stockholm Marathon? I så fall är Stockholm Ultra Marathon ett inspirerande mål. Lördagen den 8 augusti avgörs detta lopp som har tre distanser; 50 km, 75 km och 100 km. TSM Running har träning även för Stockholm Ultra Marathon.
Inbjudan till Stockholm Ultra

Välkommen till Stockholm Halvmarathon 12 september

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden.
Inbjudan och anmälan >>