adidas Stockholm Marathon expo 2023

EXPO OCH  NUMMERLAPPSUTDELNING

Var med på löparfesten och varva upp på adidas Stockholm Marathons Expo! Alla som ska springa maratonloppet den 3 juni hämtar sin nummerlapp på expot i FuturPensionhallen (fd Danicahallen) på Östermalms IP.

Det är fri entré och vi välkomnar dig, din familj och allmänheten att komma till vårt expo och uppleva löpargemenskapen. Du som ska springa får även en goodiebag som du hämtar i samband med din nummerlapp. På expot kan du lyssna till intervjuer (se scenprogrammet nedan), träffa våra sponsorer, ta del av erbjudanden, rabatter och tävlingar.

Om du hämtar din nummerlapp på fredagseftermiddagen kan du passa på att springa adidas Move For The Planet (som startar vid Östermalms IP) och besöka pastapartyt på Stockholms Stadion (läs mer om pastapartyt i deltagarinformationen)!

Öppettider för besökare:
Torsdag 1 juni, klockan 15.00-20.00
Fredag 2 juni, klockan 10.00-20.00
Lördag, 3 juni klockan 08.00-12.00

Träffa våra partners och utställare!

 • adidas: Vår titelsponsor adidas välkomnar dig till deras expobutik där de kommer att visa de senaste trenderna och ha fina erbjudanden. 
 • Ad Astra by Elite – Rivieran 28 minuter söder om Stockholm. Ett destinationshotell med 1000 kvm spa & fem restauranger. Elite Hotels of Sweden – Sveriges mest klassiska hotellkedja med mer än 40 kvalitetshotell i hela landet.
 • Aktivitus – testklinik och coaching
 • Axelssons: Hjälper deltagarna i adidas Stockholm Marathon med massage och fotvård både på expo och efter målgång på Östermalms IP.
 • Beep Insight – Med kontinuerlig glukosmätning och input från din sportklocka, ger Beeps unika mobilapp dig djupare insikter om hur din kropp svarar på träning, återhämtning, sömn och näring. På expot får du möjlighet att testa produkten före lansering och påbörja din resa mot optimerade resultat! Förboka Beep till mässpris här: Limited offer – (beepinsights.com)
 • Chelsie’s Organic Gourmet Products AB: I Chelsie’s monter kan du testa närproducerad och ekologiska granola samt ta del av deras specialerbjudande.
 • Costco: Costco är en varuhuskedja med en medlemsklubb, med syfte att medlemmar ska kunna handla kvalitetsvarumärken till lägsta möjliga pris. På adidas Stockholm Marathon kommer de att förse alla löpare med vatten efter målgång. 
 • Cracovia Marathon:Cracovia Marathon är det viktigaste löp-loppet i Kraków och det största loppet i Polen på denna gyllene distans. 
 • CURAM: Curam är ett koppningskoncept som vill hjälpa dig att på ett enkelt och effektivt sätt kunna behandla dig själv efter träning för bättre välmående och en hållbar kropp.
 • Enervit: Enervit hjäler dig att hålla energinivån uppe alla 42195m. Förköp ett langningspaket redan nu och hämta ut det på EXPO eller köp din energi direkt över disk. 
 • Flowlife: Flowlife kommer att erbjuda alla besökare att testa massage- och träningsutrustning som passar för både löpning och andra idrotter. Under mässan kommer de även att presentera och lansera en NY produkt.
 • Garmin Sweden AB: Garmin visar upp och säljer det senaste inom löparklockor. I år firar Forerunner-serien 20 år och det firar Garmin med att lansera två nya modeller med AMOLED-skärm. Kom förbi och prata klockor och hämta ett farthållarband som kan hjälpa dig att optimera ditt lopp på lördag.
 • Gococco: Minska risken för skavsår och blåsor med Gococos löparstrumpor när du springer! Med Gococos funktionsstrumpor på fötterna ger du dig själv de bästa förutsättningarna att slippa brännande hetta och skav.
 • Gran Canaria: Grand Canarias Tursitbyrå är på plats för att visa upp möjligheterna på ön.
 • Hand in Hand: Tagga med en gaddning! Ge en gåva till Hand in Hand och bär med stolthet det som för många blivit en självklar accessoar under loppet – Run for Change-gnuggisen! Du som bidrar är också med och tävlar om fina priser från bland annat Runners World! 
 • ICE Power/Fysioline: Ice Power kylande gel och creme ger en trippeleffekt mot muskelsmärta: Kyler, dämpar och aktiverar. Kom förbi oss så berättar vi mer. 
 • INO: INO är en helt ny revolutionerande produkt för alla som håller på med uthållighetsidrott. INO ”boostar” kväveoxid i kroppen. Det ökar din fysiska prestation/uthållighet och mentala skärpa/koncentrationsförmåga. Du presterar bättre helt enkelt. Alla som besöker INOs monter får ett fint erbjudande.
 • Lactigo: LactiGo är en effektiv, snabbverkande gel med karnosin och magnesium. Produkten är designad för att hjälpa alla från motionär till professionella idrottare att utmärka sig genom att tänja på sina gränser. Produkten hjälper kroppen att ta i hårdare, samtidigt som den snabbar på återhämtningen.
 • Lidingöloppet: 
 • Gococco: Minska risken för skavsår och blåsor med Gococos löparstrumpor när du springer. Med Gococos funktionsstrumpor på fötterna ger du dig själv de bästa förutsättningarna att slippa brännande hetta och skav. Testa själv med koden: Mara20 som ger dig 20 % rabatt på hela ordinarie sortimentet på www.gococo.se.
 • Springtime Travel & Runner’s World 
 • Team Nordic Trail 
 • Lidingöloppet: TCS Lidingöloppet är loppet som arrangeras på Lidingö sista helgen i september varje år sedan 1965. Lidingöloppet är idag världens största terränglopp och ingår i En svensk klassiker. Arrangörer är IFK Lidingö Friidrott och IFK Lidingö Skid & Orienteringsklubb. Utöver de 30 mytomspunna kilometrarna erbjuder idag TCS Lidingöloppet idag något för alla, vilken är din utmaning under TCS Lidingöloppet 2023?
 • Mainova Frankfurt Marathon: Det är förmodligen den mest häftigaste finishen i världen. Oavsett om du är en tre eller sex timmars löpare: Att springa på röda mattan in i Festhalle i Frankfurt är varje maratonlöpares dröm. I Festhalle firas alla som går i mål.
 • Ramboll Stockholm Halvmarathon: Lördagen 9 september tar löparna över city när Ramboll Stockholm Halvmarathon går av stapeln för den 22:a gången i ordningen. Ramboll Stockholm Halvmarathon har en unik bana med start och mål i området mellan Slottet, Riksdagshuset och Operan. På expot kan du ta del av ett fint specialerbjudande.
 • Runners World: Sveriges största löpartidning som vänder sig till dig som helt enkelt gillar löpning! 
 • Shokz: Shokz hörlurar revolutionerar din ljudupplevelse genom sin patenterade benledningsteknologi. Det innebär att du kan njuta av ditt favoritljud samtidigt som du är fullt medveten om din omgivning. Shokz hörlurar är perfekta för aktiva människor som älskar att lyssna på musik under träning, men också för dem som behöver vara uppmärksamma på omgivningen vid utomhusaktiviteter. 
 • SUPPLYSPORT: FLIPBELT – ett av världens mest populära löparbälten. STNKY Bag – ger dig möjlighet att hantera svettiga träningskläder – handsfree. PRO-TEC ATHLETICS – massageprylarna till löpare – rollers, bollar och pistoler.
 • SPIbelt: Spring ditt maraton utan grejer i fickorna. Kom förbi och prova SPIbelts löp-bälten.
 • SpringTime Resor: Bokar du en träningsresa med Springtime, gör du det för att du vill resa iväg på en aktiv semester och uppleva något mer än på en vanlig resa. Och det är exakt det du får. 
 • STC: TA RYGG PÅ STC i adidas Stockholm Marathon! Välkommen till STCs monter på expot. Här kan du tävla om gymkort, ta del av en riktig bra spring deal på gymkort. STC delar också ut STC-löparprodukter så långt lagret räcker. Om din kropp ska hålla i det långa loppet rekommenderar STC kompletterande styrke-, kondition- och rörlighetsträning på deras gym mellan loppen. Varva din löpning på 200 gym i Sverige. 
 • Svenska Marathonsällskapet
 • TCS Amsterdam Marathon: TCS Amsterdam Marathon är ett World Athletics Platinum Label Road Race som i åratal har haft en av de snabbaste banorna i världen. I rankningen av snabbaste maratonstäder ligger Amsterdam på fjärde plats. Välj hela maraton, halvmaraton eller 8K och avsluta i den legendariska olympiska stadion.
 • Team Nordic Trail: Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen i löparskor. Målet är att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker miljö. Häng med du också, hos Team Nordic Trail är alla nivåer välkomna, från nybörjaren till den mer erfarne. 
 • Toyota: Banbrytande bränslecellsteknik med vatten som enda utsläpp. Toyota visar upp tekniken och sina fina bilar.
 • Urban Tribes: Löpgrupper och löpbandscenter. Urban Tribes hjälper företag att få gladare och friskare medarbetare genom löpning. 
 • Vasaloppet: Vasaloppets sommarvecka består av flera olika lopp i cykel och löpning under två helger i augusti. Loppen äger rum i den nio mil långa Vasaloppsarenan, mellan Sälen och Mora. Vasaloppet finns på plats under EXPOts alla tre dagar och inspirerar till din nästa utmaning. Var även med och tävla om startplatser i Vasaloppets olika löplopp och ta del av rabatterade erbjudanden inför Vasaloppets sommarvecka.
 • Wato: Wato skapades med syfte att fylla ett tomrum på marknaden inom funktionell dryck. Den första sockerfria och kolsyrade vätskeersättningen med eller utan koffein, med målsättningen att kunna erbjuda ett mer välsmakande och läskande alternativ ”on the go” än traditionella brustablettsalternativ.
 • YoPro: YoPro drickyoghurt är fulladdad med protein och fulladdad med smak.  Kom och smaka i YoPros monter.

Scenprogram

När du besöker Expot, passa på att lyssna på våra inspirerande talare och intervjuer på scenen!

Torsdag 1 juni

16.30                 Anders Szalkai – Strategigenomgång

16.45                 Enervit – Energi genom hela loppet

17.00                 Curam – Återhämtning

17.15                 Stefan Rehn (adidas) – Produkter och historia

17.30                 Löp-community med Magnus Svinhufvud och deltagare från TSM Running (Daniel Lindström moderator)

17.45                 Sanna Mustonen –  Elitlöpning och Road to Records (Daniel Lindström moderator)

18.00                 Beep Insights – Never run out of energy again

18.15                 Garmin – Farthållare och PacePro

18.30                 David Fridell – Verksamhetschef Marathongruppen

Fredag 2 juni

Moderatorer: Manne Forssberg och John ”Jesus” Kingstedt från Spring Snyggt-podden

16.00 – Manne Forssberg och John ”Jesus” Kingstedt (Spring Snyggt) 

16.15 – Michelle Coleman – (Move For The Planet)

16.30 – Kent Claesson (löptränare) 

16.45 – Thomas Wilbacher (Tutto Balutto) 

17.00 – Nichlas Niemi (Recept tack) 

17.15 – Manne Forssberg och John ”Jesus” Kingstedt (Spring Snyggt) 

17.30 – Kristofer Låås (Elitlöpare) 

Start – ADIDAS MOVE FOR THE PLANET

17.45 – Archie Casteel (Elitlöpare)

18.00 – Vera (Run for ALS) 

CURAM Träningspass*

18.15 – Manne Forssberg och John ”Jesus” Kingstedt (Spring Snyggt)

18.30 – David och Fredrik (Nya maraton-banan) 

18.45 – TBA

 • Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi använder Curams statiska massagekoppar i olika positioner för att släppa på spänningar, mjuka upp bindväven för att öka flexibilitet & rörlighet samt öka cirkulationen för att hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning efter träning. Sessionen kommer att ge dig en djup bindvävsmassage och lämna dig med en känsla av en mjukare och avslappnad kropp med ökat välbefinnande.
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps