Nu förlänger vi ASICS Stockholm Marathon-helgen. Värm upp med nya ASICS Stockholm High Five redan på fredagen. Få en försmak av den unika mara-atmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. Spring med vänner, familj och kollegor och avsluta kvällen med after run i samband med vårt klassiska pastaparty. Välkommen den 31 maj 2019!

Det här är ASICS Stockholm High Five:

Ett lopp för alla

5 kilometer längs och genom ASICS Stockholm Marathons evenemangsområde

Ett klassiskt mål

Målgång på klassiska Stockholm Stadion byggd till olympiska spelen 1912.

Vill du ha din tid?

Vid anmälan väljer du mellan att springa i klassen med tidtagning eller i Fun Run-klassen.

fest och energi

Band, DJs, vätskestation och överraskningar längs banan.

Här är banan

ASICS Stockholm High Five’s bana kommer att ge dig en försmak av den härliga marakänslan. Och precis som maran får ASICS Stockholm High Five en mäktig start på Lidingövägen och målgång på klassiska Stockholms Stadion. Den fem kilometer långa banan tar dig längs med, och genom, ASICS Stockholm Marathons evenemangsområde med Kungliga Tennishallen som nytt och pampigt Expo. På Expot hämtar du din nummerlapp och träffar våra samarbetspartners. Här kan du tävla, testa, prova, och smaka produkter och shoppa loss i ASICS grymma butik.

Det här får du

  • Specialdesignad T-shirt i funktionsmaterial från ASICS

  • Medalj

  • After Run i samband med ASICS Stockholm Marathons pastaparty

Ett evenemang av Marathongruppen med friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.Marathongruppens överskott går till 100% tillbaka till idrotten. Tillhandahållare av denna webbplats: Marathongruppen i Stockholm AB
Tel: 08-545 66 440 (Måndag–Fredag 9.00–17.00)
ASICS Stockholm Marathon, Box 15124, 167 15 Bromma