ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE
4 SEPTEMBER 2020 – INSTÄLLT

Uppdatering 10 juni: Vi i idrottsföreningarna Spårvägens FK och Hässelby SK, tillsammans benämnda som Marathongruppen, har idag tvingats ta beslutet att ställa in våra planerade evenemang i augusti fram till mitten av september, däribland ASICS Stockholm High Five (4 september).

MER INFORMATION

ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE VIRTUAL EDITION

I början av juni tvingades vi ställa in ASICS Stockholm High Five på grund av den pågående coronapandemin – väldigt tråkigt både för er som deltar och för oss som arrangerar. Men nu kan du som längtar efter att springa ASICS Stockholm High Five istället springa ett virtuellt alternativ! Du som redan är anmäld blir automatiskt flyttad till det virtuella loppet och du som inte har anmält dig kan göra det nu. Vi kan inte springa tillsammans, men vi gör det inte ensamma. Genom ASICS Stockholm High Five Virtual Edition peppar och hejar vi på varandra digitalt. Nu laddar vi! Startskottet går den 4 september klockan 06:00 och du har 72 timmar på dig att genomföra ditt lopp. Du springer när och var du vill under dessa 72 timmar.

Detta ingår

Medalj: Efter genomfört lopp skickas din medalj till dig.
Diplom: Ditt diplom kan du ladda ner direkt efter att du genomfört loppet.
Nummerlapp: Du kan ladda ner en nummerlapp att ha på dig under ditt lopp.
Utlottningar i sociala medier: Du har möjlighet att vinna fina priser i våra utlottningar.
Resultatlista: Ditt resultat hamnar i loppets resultatlista.
Valfri GPS-tracker: Du kan använda vilken klocka eller app du vill för att mäta din runda.

Hur långt?

Distansen är 5 kilometer.

När?

Starttid: 4 september klockan 06:00. Spring när du vill under 72 timmar.

Hur gör jag som var anmäld till det ordinarie loppet?

Du behöver inte göra någonting utan blir automatiskt flyttad till den virtuella upplagan. Dagen innan loppet får du ett email med en länk. Denna länk är unik och tar dig till din registreringssida på Jogg.se där du efter genomförandet kan registrera ditt lopp.

Kan jag anmäla mig till ASICS Stockholm High Five Virtual Edition?

Ja! Att vara med kostar 150 kronor. Du springer var du vill och får ta del av allt som ingår.

Hur går det till?

1. Två dagar innan det är dags för ditt lopp kommer du att få en länk skickad till din email. Denna länk är unik och tar dig till din registreringssida på Jogg.se där du efter genomförandet kommer registrera ditt lopp.
2. Spring ditt lopp mellan 4 september klockan 06:00 och 7 september klockan 05:59. Du kan mäta din runda med vilken klocka eller app du vill.
3. Registrera distans och tid inne på din registreringssida på Jogg.se. Vill du inte uppge din tid så kan du klicka i alternativet ”Jag vill delta men inte registrera någon tid”.
4. High five! Nu har du deltagit i ASICS Stockholm High Five Virtual Edition och kan direkt ladda ner ditt diplom på registreringssidan där du loggade ditt lopp.

Till anmälan

Ett skönt inslag för ASICS Stockholm Marathon-helgen. Värm upp med ASICS Stockholm High Five redan på fredagen. Få en försmak av den unika mara-atmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. Spring med vänner, familj och kollegor och avsluta kvällen med after run i samband med vårt klassiska pastaparty.

 

RESULTAT 2019

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2020.

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till ASICS Stockholm High Five, och ett antal andra motionslopp. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. Observera att du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp.

 • 23/8-27/10 2019
 • kr225

  Fun Run
 • 28/10-2/2
 • kr275

  Fun Run
 • 3/2-30/8
 • kr325

  Fun Run
 • 3/9-4/9
 • kr345

  Fun Run
 • 23/8-27/10 2019
 • kr275

  Tidtagning
 • 28/10-2/2
 • kr325

  Tidtagning
 • 3/2-30/8
 • kr375

  Tidtagning
 • 3/9-4/9
 • kr395

  Tidtagning

PRELIMINÄR BANA

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps