ADIDAS STOCKHOLM HIGH FIVE
2 JUNI 2023

Anmälan öppnar hösten 2022

Få en försmak av den unika maratonatmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. adidas Stockholm High Five är ett ”fun run” utan tidtagning där vi fokuserar på att skapa en så energifylld stämning som möjligt inför lördagens maratonlopp! Det är den perfekta uppvärmningen för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö. Alla deltagare får en snygg t-shirt som hämtas ut vid nummerlappsutdelningen samt en medalj vid fullföljt lopp. Deltagarna bjuds dessutom på entré till adidas Stockholm Marathon Zeta Pastaparty som pågår strax utanför Marathonporten på Stadion.

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Vi kommer inom kort att uppdatera vår prismatris med de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2023.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank
• Betala med Visa, MasterCard eller Swish
• Betala med faktura via Klarna

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget den 1-2 juni, fram till 1 timme innan första start. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 2 juni går det endast att betala via Swish. 

Åldersgräns: 13 år (11 år i målsmans sällskap). Genom att anmäla dig till loppet godkänner du adidas Stockholm High Fives allmänna villkor. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

BANAN

KONTAKT

Om du har frågor inför adidas Stockholm High Five, kontakta oss gärna på telefon: 08-545 664 40, eller mejla till: [email protected].

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps