DELTAGARINFORMATION | ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE 8 OKTOBER 2021

Startbevis

Ditt startbevis får du via e-mail. I startbeviset framgår ditt startnummer och tröjstorlek. Ta med startbeviset när du hämtar din nummerlapp och din t-shirt på evenemangsområdet den 8 oktober. Har du tappat bort startbeviset, ta med ID-handling.

Nummerlapp och t-shirt

Din nummerlapp och t-shirt hämtar du på evenemangsdagen vid informationstältet inne på Östermalms IP från kl 15:00.

Direktanmälan

På evenemangsdagen går det bra att göra en direktanmälan till ASICS Stockholm High Five. Priset är då 395 kronor (med tidtagning) respektive 345 kronor (utan tidtagning).

EVENEMANGSOMRÅDE & START

Hitta hit kollektivt

För att komma hit tar du enklast tunnelbanans röda linje och går av vid Stadion, och följ skyltningen ner till evenemangsområdet på Östermalms IP. SL:s reseplanerare hittar du på www.sl.se eller mobil.sl.se.

Klädinlämning

Vi rekommenderar att du kommer ombytt till evenemanget och använder vår klädinlämning inne på Östermalms IP. Här kan du lämna dina tillhörigheter. Nummerlappen har en rivbar flik med ditt startnummer. Fäst denna flik på väskan som du lämnar in och få den tillbaka mot uppvisande av din nummerlapp.

Starttid 17.30

Starten går klockan 17.30, inne på Östermalms IP (en gemensam start för alla löpare). Startfållan öppnar cirka 15 minuter innan start. 

BANSTRÄCKNING

Banan kommer att ge dig en försmak av den härliga maratonkänslan – och precis som ASICS Stockholm Marathon (som arrangeras dagen efter) får ASICS Stockholm High Five en mäktig målgång på klassiska Stockholms Stadion. Vi tar dig runt i närområdet kring ASICS Stockholm Marathons evenemangsområde. Den fem kilometer långa banan bjuder mestadels på asfaltslöpning med en del grusvägar.

Fenomenal pepp längs banan – time to uplift Stockholm!

Oavsett om du värmer upp inför maran dagen efter, kör en skön och hälsosam fredags-AW eller satsar stenhårt på att ta hem segern, så vill vi att du ska ha kul när du springer.

För att göra årets ASICS Stockholm High Five till en extra härlig början på maratonhelgen kommer vi tillsammans med vår titelsponsor ASICS att peppa er runt banan med musik, ballonger och härliga färger. 

När vi rör på oss mår våra sinnen bättre och vi vill därför tipsa er om att använda era telefoner under loppet för att testa ASICS verktyg Mind Uplifter (klicka här för att läsa mer). Se hur du påverkas av rörelse och upptäck hur vi tillsammans lyfter humöret! ASICS bidrar till Generation Pep och är en del av nätverket Folkrörelsen som bland annat vill inspirera till mer rörelse.

Vill du vara en av de 80 som får lite extra lyft runt banan? Plocka upp en heliumballong i evenemangsområdet innan start!

Vätskekontroller

Det finns en vätskekontroll där det serveras vatten. Här passerar du både efter 1,5 kilometer och strax efter 3 kilometer.

Tidtagning

Vi använder EST vid tidtagningen som sker med hjälp nummerlappen. För att tidtagningen ska fungera optimalt ska nummerlappen bäras väl synlig på bröstet.

MÅLGÅNG

När du går i mål får du din välförtjänta medalj! Du får också svalkande kolsyrat vatten från Värska, en uppiggande Kexchoklad, en Resorb och en smarrig Bra Bränsle Energibar från Kronägg.

SORTERA – ETT HÅLLBART SAMARBETE!

Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Sortera som kort innebär att du slänger och vi sorterar. Allt skräp slängs på ett och samma ställe, oavsett om det är containers eller sopkärl, i evenemangsområdet eller längs banan. Och efter evenemanget hämtas detta upp av Sortera som tar det för sortering och vidare hantering i sina anläggningar. Tack för att du alltid letar efter Sorteras gröna sopkärl eller containrar när du ska slänga något. Det underlättar vår städning och du är en viktig del i vårt hållbara samarbete med Sortera. Läs mer om Sorteras verksamhet här.

KONTAKT

Har du några frågor inför ASICS Stockholm High Five så kontakta oss gärna på telefon 08-545 664 40 eller [email protected]. Under evenemangsdagen hittar du vårt Informationstält inne på Östermalms IP.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps