MARATONVECKAN – VAD HÄNDER?

30, 31 MAJ – 1 JUNI
NUMMERLAPPSUTDELNING & EXPO

Nummerlappen hämtar du ut på Danicahallen, Fiskartorpsvägen 34 under torsdag 30 maj kl. 15:00-20:00, fredag 31 maj kl. 10:00-20:00 och lördag 1 juni kl. 8:00-11:00.

Vårt Expo hålls i Danicahallen med fantastiska erbjudanden för dig och dina vänner. Här presenterar våra utställare allt från bilar, sportdrycker, vätskebälten och mycket mer. Läs mer här.

31 MAJ
ZETA PASTAPARTY

Som vanligt hjälper vi dig att ladda batterierna ordentligt inför lördagens lopp. Häng med när ZETA bjuder upp till kolhydratladdning på Stadion. Vi bjuder på pasta, bröd, dryck och skön underhållning från scenen vid Maratonporten på Stadion.
Stadion är sedan förra året den nya platsen för årets Zeta pastaparty, öppet 12:00-20:00 fredagen den 31 maj. Följ skyltning och hänvisningar från Danicahallen till Stadion. Hämtar du ut nummerlappen på torsdag och fredagen får du även pastabiljetten, följ kartan på baksidan av biljetten.

31 MAJ
ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE

Ett skönt inslag för ASICS Stockholm Marathon-helgen. Värm upp med ASICS Stockholm High Five redan på fredagen. Få en försmak av den unika mara-atmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. Spring med vänner, familj och kollegor och avsluta kvällen med after run i samband med vårt klassiska pastaparty.
Läs mer om loppet här.

1 JUNI
ASICS STOCKHOLM MARATHON

Prestation. Tårar. Skratt. Endorfiner. Känslorna är många när du tillsammans med löpare från nästan 100 olika länder, med viljor lika starka som din, erövrar Stockholms gator. ASICS Stockholm Marathon tar plats mitt i hjärtat av Sveriges huvudstad till tonerna av tusentals springande fötter, måsars skrik och folkets jubel.
Ett löparäventyr genom en av världens vackraste huvudstäder.

STOCKHOLM JUNIOR MARATHON

År 2018 var sista året som vi arrangerade Stockholm Junior Marathon, och det är inte längre en del av Maratonveckan. Men ingen fara, vi har ett nytt lopp att rekommendera: STHLM Junior 5K. I samband med STHLM 10 torsdagen den 13 juni kan alla juniorer mellan 13 och 19 år springa en härlig och tuff 5 km-bana.
In och läs mer och anmäl här.

2 JUNI
STOCKHOLM MINI MARATHON

En löparfest för killar och tjejer mellan 5-13 år. Loppet bjuder på rolig uppvärming vid startfållan och härlig energi längst med hela banan. Barn mellan 5-8 år springer en distans på 1170 meter och barn i åldrarna 9-13 år springer 2310 meter. Målgången likt alla mara-hjältar, genomförs såklart på Stockholm Stadion.
Läs mer om loppet här.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps