23 mars 2024

Till anmälan

adidas Premiärmilen är det perfekta loppet att dra igång löparsäsongen med. Loppet går på Norra Djurgården i Stockholm och här gör du en formkoll inför kommande tävlingar, seedar dig till adidas Stockholm Marathon eller helt enkelt kickar igång årets löpsäsong. Våra erfarna farthållare kommer att hjälpa dig att nå din drömtid på milen. 

Start- och målområde cirka 500 meter från Universitetets tunnelbanestation. adidas Premiärmilen arrangeras av friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK (Marathongruppen). 

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt! Se vår prismatris för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet den 25 mars 2023.

PERIOD 1

360 kr

26/8 – 5/11 2023
Anmälan
PERIOD 2

470 kr

6/11 2023 – 18/2 2024
PERIOD 3

525 kr

19/2 – 17/3 2024
PERIOD 4
Efteranmälan digitalt*

575 kr

18/3 – 23/3 2024

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank
• Betala med Visa, MasterCard eller Swish
• Betala med faktura via Klarna

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget fram till 1 timme innan första start. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 23 mars går det endast att betala via Swish. 

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du adidas Premiärmilens allmänna villkor. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

SERVICE UNDER LOPPET

Farthållare

Farthållare hjälper dig att nå din drömtid.

Vätskestationer

Vätskestationer finns strategiskt utplacerade längs banan.

Sjukvård

Sjukvårdspersonal och ambulans finns i evenemangsområdet vid start/mål. Sjukvårdare har rätt att plocka av skadade eller utmattade löpare från banan.

BANAN

adidas Premiärmilens bana går på Norra Djurgården. Start- och målområde ligger cirka 500 meter från T-banestationen Universitetet. Du springer ett varv på en snabb 10-kilometersbana. Underlaget är 59 % asfalt, 40 % grus och 1% gatsten. Banan är kontrollmätt av Micke Hill som är en av Svenska friidrottsförbundets godkända banmätare. Med reservation för ändringar.

HÄMTA KARTAN SOM PDF
Hämta banprofilen som pdf
GPX-FIL

För att ladda ned GPX-filen behöver du högerklicka på filen och sedan välja ”spara som”. Därefter ska filen gå att importera i din klocka. 

Aktiveringar 

Längs banan kommer du att hejas fram av Runacademy’s peppande hejarklack! De står vid Uggleviksvägen cirka 8 kilometer in i loppet och kommer ge dig energi hela vägen in i mål! Med en kilometer kvar kommer du även att mötas av Vitamin Well och deras banaktivering. Allt för att du ska få en sista skjuts mot mållinjen. 

STARTTID

Preliminär starttid är klockan 11.00. 

MAXTID

Maxtiden är inte huggen i sten men vår rikttid är cirka 2 timmar.

SEEDNING till adidas Stockholm Marathon

adidas Premiärmilen är det enda milloppet som är seedningsgrundande för adidas Stockholm Marathon. I övrigt är det officiella tider på hel- och halvmaraton som gäller för seedning. Tider för seedning släpps längre fram! 

KONTAKT

Om du har frågor eller funderingar, mejla oss gärna på: [email protected]. Du kan också ringa till kundtjänst på: 08-545 664 40.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps