25 mars 2023

ANMÄLAN

adidas Premiärmilen bjuder på en lättsprungen mil på en snabb och relativt flack bana genom natursköna Norra Djurgården. Start- och målområde cirka 500 meter från Universitetets tunnelbanestation. adidas Premiärmilen arrangeras av friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK (Marathongruppen) i samarbete med Fredrikshofs FIF.

PRISSTEGEN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt! Se vår prismatris för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet den 25 mars 2023.

PERIOD 1

345 kr

1/9 – 6/11 2022
PERIOD 2

445 kr

7/11 2022 – 19/2 2023
ANMÄLAN
PERIOD 3

495 kr

20/2 – 22/3 2023
PERIOD 4
Efteranmälan digitalt*

545 kr

23-25/3 2023

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din internetbank
• Betala med Visa, MasterCard eller Swish
• Betala med faktura via Klarna

*Du kan efteranmäla dig till evenemanget den 24-25 mars, fram till 1 timme innan första start. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På evenemangsdagen den 25 mars går det endast att betala via Swish. 

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du adidas Premiärmilens allmänna villkor. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud såvida du inte tecknat Folksams motionsloppsförsäkring och uppfyller villkoren i denna försäkring.

SERVICE UNDER LOPPET

Farthållare

Farthållare hjälper dig att nå din drömtid.

Vätskestationer

Vätskestationer finns strategiskt utplacerade längs banan.

Sjukvård

Sjukvårdspersonal och ambulans finns i evenemangsområdet vid start/mål. Sjukvårdare har rätt att plocka av skadade eller utmattade löpare från banan.

BANAN

adidas Premiärmilens bana går på Norra Djurgården. Start- och målområde ligger cirka 500 meter från T-banestationen Universitetet. Du springer ett varv på en snabb 10-kilometersbana. Underlaget är 59 % asfalt, 40 % grus och 1% gatsten. Banan är kontrollmätt av Micke Hill som är en av Svenska friidrottsförbundets godkända banmätare. Med reservation för ändringar.

HÄMTA KARTAN SOM PDF
Hämta banprofilen som pdf

STARTTID

Preliminär starttid är klockan 11.00. 

MAXTID

Maxtiden är inte huggen i sten men vår rikttid är cirka 2 timmar.

SEEDNING till adidas Stockholm Marathon

adidas Premiärmilen är det enda milloppet som är seedningsgrundande för adidas Stockholm Marathon. I övrigt är det officiella tider på hel- och halvmaraton som gäller för seedning. Deltagarna seedas in i kvalitetsordning baserat på det resultat som angivits vid anmälan. Vilken startgrupp du blir tilldelad meddelas i samband med att startbeviset skickas ut under maj månad. 

KONTAKT

Om du har frågor eller funderingar, mejla oss gärna på: [email protected]. Du kan också ringa till kundtjänst på: 08-545 664 40.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps