VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLM!

Funderar du kring logistiken kring din marahelg? Då har du hittat rätt. Här samlar vi bra-att-ha-erbjudanden och annan bra information som hjälper dig att få ut det mesta av din vistelse i Stockholm. Trevlig resa och lycka till den 1 juni.

 


BOKA DIN RESA MED SJ

Visste du att du behöver resa hela 40 000 gånger mellan Stockholm och Göteborg med tåg för att orsaka samma koldioxidutsläpp som från en flygresa!

Var snäll mot naturen och res miljövänligt till ASICS Stockholm Marathon. 

Villa BreVIK

Checka in redan på fredag eftermiddag för att i lugn och ro kunna förbereda dig inför loppet på lördagen. Här bor du skönt och avkopplande i våra bekväma rum. 

I priset ingår parkering,  transport till start, frukostbuffé och en god, vällagad samt löparanpassad middagsbuffé.

 Du kan även ta dig till och från starten direkt från Villa Brevik med perfekta allmänna kommunikationer (T-bana till Ropsten och sedan Lidingöbanan till Brevik). Med endast 500 meter från Villa Brevik, vid Breviks badet och Långängens friluftsområde, hittar du upplysta träningsspår. Vi samarbetar även med M3 Gym i Gåshaga där du som gäst har möjlighet att träna till ett specialpris. I alla våra rum hittar du en karta med det utmärkta träningsspåret och gymmet. Hos oss kan du sedan 
använda både bastu och relax.

 Puben är öppen 17– 23.
 Fri Wi-Fi uppkoppling i hela huset. 

Pris 1 295 kr per person/natt.

Läs mer om oss Här

BOKA IDAG

Vill du veta mer om vad du kan uppleva i Stockholm under Marahelgen. På sidan alltomstockholm.se kan du hitta allt från riktigt bra restauranger, shopping, kultur, klubbar och sköna kroghäng.

TILL SIDAN
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps