ASICS STOCKHOLM MARATHON | HJÄLTAR

Många springer en eller två maror någon gång i sitt liv. Men det finns de som genomför 10, 20, 30 eller till och med 40 maratonlopp. De kämpar sig envist igenom kramper, kyla, regn, vind och värme. Dessa tappra löpare kallar vi Hjältar!

Utan ert engagemang och deltagande under dessa år hade aldrig ASICS Stockholm Marathon blivit den succé det är och ha den ställning i löparvärlden som det har. Tack! Det är inte mindre än 691 hjältar som har sprungit mellan 20-40 stycken Stockholm Marathon-lopp genom åren!

se listan här

Det här ingår i hjältarprogrammet

När du har genomfört 20 lopp tillhör du våra HJÄLTAR. Till kommande ASICS Stockolm Marathon erbjuds då  bland annat en egen startgrupp och specialdesignad nummerlapp.

 

HEDERSMEDALJ

När du genomfört 10, 15, 20, 25, 30, 35 eller 40 ASICS Stockholm Marathon får du en specialdesignad hedersmedalj. Mönstret på framsidan illustrerar vattnet som omger vår vackra huvudstad vars gator du som maratonlöpare erövrar. Numren är det antal maratonlopp du har deltagit i. På baksidan graveras ditt namn och det år du mottagit din medalj.

DIPLOM

Du som är en våra hjältar ska självklart ha ett diplom för din insats. Diplomen finns i femårsintervaller räknat från 5 till 40 genomförda maraton. Klicka nedan för att komma vidare till dina diplom. Skriv in ditt namn i resultatlistan och hämta hem dina utskrivbara diplom.

Klicka här

MARATHON STORIES

Det finns lika många härliga och starka maratonberättelser som det finns maratonlöpare. Under Stories presenterar vi intressanta och beundransvärda löpare, från de som satsar på sin första mara till de som har sprungit hur många som helst. Vi fyller på kontinuerligt med berättelser om ASICS Stockholm Marathons deltagare. Har du en story du vill dela med dig av? Mejla [email protected]

TILL STORIES
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps