Mararesan 

42 195 meter. Den mest klassiska av distanser. Den ursprungliga och största utmaningen. Är det inte dags att göra slag i saken och förverkliga drömmen? Den om att korsa mållinjen på Stockholms Stadion med gåshud över hela kroppen och stolthet som sprutar ur öronen. Efter den stunden finns det en sak ingen nånsin kommer kunna ta ifrån dig: Du ÄR maratonlöpare.

Att ta sig an utmaningen att springa ett maraton är ett tydligt ställningstagande men också något som kan tyckas övermäktigt. Det är därför vi tagit fram det vi kallar Mararesan. Gillar du att springa och någon gång låtit tanken om ett maraton flimra förbi medvetandet, är Mararesan något för dig.

Bestäm dig idag. Under våren och sommaren kommer du succesivt bli allt mer redo. För det är målet som räknas. Målet att tillsammans med andra löpare  erövra Stockholms gator, i jakt på den så välförtjänta medaljen. Du är en maratonlöpare!

Anmäl dig till Mararesan

DET HÄR INGÅR I MARARESAN

STARTPLATSER | till följande lopp:
★ ASICS Premiärmilen, den 28 augusti 2021
★ ASICS Premiärhalvan, den 18 september 2021
★ ASICS Stockholm Marathon, den 9 oktober 2021

TRÄNINGSPROGRAM | från marathon.se utformade av löpargurun och Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai.
★ 20-veckors program till ASICS Stockholm Marathon 2021, start den 24 maj 2021.

MERCH | Två funktionströjor från  ASICS.
★ Träningströja inför ASICS Stockholm Marathon
★ Finishertröja från ASICS Stockholm Marathon 2021

2 095 KR (priset gäller 8/2-24/8 2021)

ANMÄLAN

ASICS PREMIÄRMILEN | Ca 5 000 löpare springer den 10 km långa banan på Norra Djurgården med start och mål på Fiskartorpsvägen. Läs mer om loppet här.

ASICS PREMIÄRHALVAN | Årets nyhet. Testa formen med vårt nya havmaratonlopp som avgörs i skön miljö på Djurgården. Läs mer om loppet här.

ASICS STOCKHOLM MARATHON | Loppet tar plats mitt i hjärtat av Stockholm till tonerna av springande fötter, dunkande musik och folkets jubel. Läs mer om loppet här.

ASICS STOCKHOM MARATHON

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps