DEN STÖRSTA UTMANINGEN

Director’s cut

Podden ”Den största utmaningen” är gjord för dig som ska springa ASICS Stockholm Marathon – och såklart även för dig som är sugen men inte riktigt kommit till skott. Tre nya avsnitt med fokus på Coacherna, Maten och Moden publiceras varje vecka under mars. Avsnitten består av intervjuer med superintressanta experter inom respektive område. Du kan lyssna här på hemsidan – eller där du hittar poddar.

Dessutom finns en uppfräschning av förra årets 10 avsnitt tillgängliga. Dem hittar du där du hittar poddar. Eller så klickar du på gula knappen nedan.

 

Uppladdning: Coacherna

“Det är lite som att föda barn, men man får ingen present på slutet”. Så säger träningsprofilen Lovisa Lofsan Sandström om maraton. Hur förbereder sig proffs för ett sådant lopp? Och vad brukar de lära andra om att sätta upp mål och bekämpa hinder? Förutom Lofsan hör du även Stockholm Marathon-vinnaren Anders Szalkai, ledare för TSM Running och idrottspsykologen Johan Plate.

Uppladdning: Kosten

“Middagen blir skålar, kan man säga”. Men vad är det krögaren och löparen Tommy Myllymäki har i sina bowls? Dessutom: Är kolhydrattömning bara en trend eller något alla borde hålla på med? Och kan man räkna för mycket på protein och kalorier? Det berättar näringsfysiologen Anki Sundin i denna snabbuppladdning inför ditt Stockholm Marathon.

ANDROID
IOS
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps