ANMÄL DIG DIREKT – ELLER KÖP EN VÄRDECHECK

Inför 2021 års evenemang kan du välja att anmäla dig direkt via länken nedan.

TILL DIREKTANMÄLAN

Vi har också tagit fram en ny form av flexibel startplats som vi kallar för värdecheck. Läs mer och köp din värdecheck här nedanför.

VÄRDECHECK – EN FLEXIBEL STARTPLATS

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck. Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för. När du har löst in värdechecken går den dock inte längre att flytta till en kommande upplaga.

Köper du en värdecheck till ASICS Stockholm Marathon nu så gäller den som startplats för antingen 2021, 2022 eller 2023. Du kan då lugnt avvakta till dess du känner dig redo för att lösa in startplatsen. Detta måste ske senast en månad innan start för att vi ska kunna garantera dig en plats*. När du har löst in värdechecken går den inte längre att flytta till en kommande upplaga.

Du kan köpa en värdecheck till dig själv, eller till ett helt kompisgäng. Värdechecken för ASICS Stockholm Marathon är 100 kronor dyrare än en vanlig startplats, men ger dig som sagt större säkerhet och flexibilitet.

Du som var anmäld till ett eller flera av våra evenemang 2020 och har fått kompensationsrabatter till 2021 års upplagor, dessa rabatter går endast att använda när du köper vanliga startplatser (ej värdecheckar).

KÖP DIN VÄRDECHECK HÄR

*I det fall evenemanget är på väg att bli fulltecknat eller deltagarantalet måste begränsas kan deadline för att lösa in sin värdecheck komma att ändras. Du blir i så fall meddelad detta av oss i förväg.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps