VI HJÄLPER DIG MED DIN MARATONTRÄNING

LÖPTRÄNA MOT MARAN MED TSM RUNNING

Välkommen till TSM Running vintern/våren 2020. Vi startar söndag 24 november 2019 och tränar tillsammans varje söndag till och med den 24 maj. Vi har erfarna och peppande coacher, i alla våra fartgrupper, som hjälper dig att komma vidare i din löpträning mot ASICS Stockholm Marathon.

TSM är en av Sveriges största löpargrupper. Gruppen leds av Anders Szalkai  (chefredaktör på Runner’s World, träningsguru och vinnare av ASICS Stockholm Marathon 2001). Till sin hjälp har han våra rutinerade TSM-coacher. Utöver 26 söndagar då vi springer distans/långpass ingår även 9 torsdagsträningar/kvalitetspass. med start den 2 april, samt 3-4 föreläsningar. Träningsprogram, funktionströja och rabatter både på lopp och träningsresor ingår i medlemsskapet. Pris 995 kr.  Bor du inte i Stockholm finns ett uppskattat distansmedlemsskap (600 kr)

LÄS MER PÅ TSMRUNNING.SE
DIREKT TILL ANMÄLAN

 SZALKAIS TRÄNINGSPROGRAM

Vad behövs i träning för att klara ett maratonlopp?
– Ge det tre pass i veckan – mer med högre ambitioner, men börja i tid!

Det säger Anders Szalkai, träningsexperten som i mer än tio års tid utvecklat sitt träningsupplägg för vanliga löpare som vill klara av kraftprovet att springa den klassiska distansen 42195 meter i ASICS Stockholm Marathon.
Till 2019 års lopp finns träningsprogrammen för ASICS Stockholm Marathon på nio olika nivåer.

Tanken är att det ska finnas ett program som passar för löpare på alla nivåer, säger Anders Szalkai.

En anledning till träningsprogrammens popularitet är den varierade blandning löpträning som Szalkai bjuder på. Alla pass är detaljerat beskrivna i betalversionen och träningsmomenten är kopplade till videor som visar hur passet eller övningarna kan genomföras. Det är allt från backträning och långpass till stretching, dynamisk rörlighet och löpstyrka.

– Jag försöker att utveckla programmen efter den feedback som jag får – nytt för i år är att vi har ändrat och löpstrykeövningarna där vi fokuserat mer på benstryka, säger Anders Szalkai.

Med sin akademiska utbildning, utbildad på GIH, har Anders Szalkais kunskap om träning och fysiologi, men det som gör hans program så unika är den uppföljning och anpassning som han gör och har gjort under de mer än tio åren som programmen utvecklats. Programmen används av löpargruppen TSM Running, Sveriges största löpargrupp med tusen deltagare som alla tränar efter Szalkais program.

VÄLJ MELLAN NIO OLIKA NIVÅER

Häng på och träna med träningsexperten Anders Szalkai. Med Asics Stockholm Marathon som mål har Anders tagit fram träningsplaner. Du väljer själv vad som kan passa dig och får instruktioner dag för dag. Med betalprogrammen får du dessutom detaljerade kommentarer och tillgång till ett 40-tal instruktionsvideor.

Det ligger lång erfarenhet och mycket kunskap bakom träningsprogrammen på trana.marathon.se. Anders Szalkai är utbildad på GIH och en av Sveriges mest erfarna tränare för löpare på alla nivåer.

Hur förbättrar man sin löpteknik? Med hjälp av videoinstruktioner och detaljerade beskrivningar får du råd och tips för att utveckla din löpning.

Få dagens träning med instruktioner direkt till din epost. Funkar om du valt betalversionen.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps