Välkommen till tsm running 2023/2024 

häng med EN AV SVERIGES STÖRSTA LÖPARGRUPPER – nu till ett superpris!

Mellan den 12 mars och 4 april erbjuds du som ännu inte hakat på TSM Running ett riktigt superpris på anmälan. För 995:- kronor får du allt som ingår i det ordinarie medlemskapet, med undantaget att vi är halvvägs in i säsongen. Så ta chansen och kom i form inför dina kommande utmaningar! Läs mer om vad som ingår längre ned på sidan. 

Anmäl dig här!

Detta ingår i tsm Running

* Söndagsträningar med långpass indelade i olika fartgrupper med utgångspunkt från Stadion eller GIH

* Torsdagsträningar med start i början av april. Fokus på snabbdistans/intervaller!

* Ett digitalt träningsprogram med inriktning på maraton eller halvmaraton.

* En långärmad t-shirt i funktionsmaterial från adidas.

* Rabatt på anmälan till adidas Premiärmilen och adidas Premiärhalvan. Rabatten blir tillgänglig först när säsongen startar den 3 december. 

* Rabatterat pris på TSM Runnings löparveckor i Portugal.  

* Prenumeration på Runner’s World till rabatterat pris. 

* Återkommande rabatter på adidasprodukter.

* Andra erbjudanden från våra partners längs vägen.

TRÄNA MED TSM RUNNING – OAVSETT VART DU BOR!

TSM Distans ger dig möjlighet att vara en del av löpargruppen oavsett vart i landet du bor. Medlemskapet ger dig chansen att närvara vid upp till sex gemensamma träningar i Stockholm under säsongen och ta del av samtliga rabatter och förmåner för TSM-medlemmar (se ovan). Dock gäller inte skoerbjudandet från adidas! 

Priser 2023/2024:

Medlemskap TSM Running:
– Anmälningsperiod: 16/10 till 21/1 = 1745:-

Medlemskap TSM Distans:
Anmälningsperiod 16/10 – 21/1 = 845:-

TSM Running är en av Sveriges största löpargrupper och leds av den f.d. elitlöparen Anders Szalkai, chefredaktör på Runner’s World. Han är en av Sveriges mest meriterade maratonlöpare och bl.a. vinnare av Stockholm Marathon 2001. Till sin hjälp har han rutinerade TSM Running-coacher som tillsammans sprungit hundratals maraton. 

Med TSM Running tränar du mot halvmaraton eller maraton, men självklart får du bli en del av löpargruppen även om du inte har något specifikt mål i sikte. Att bara vilja hålla igång sin löpträning eller att få springa tillsammans med andra är en anledning så god som någon. Du är välkommen som den löpare du är, men vår träning kommer bäst till sin rätt för dig som redan idag springer distanser kring milen eller längre än så. Det erbjuds flera olika fartgrupper och du kommer att hitta en grupp som passar dig.

Vill du komma närmare TSM Running och se hur vi har det under våra gemensamma träningspass rekommenderar vi att du följer oss via våra sociala medier Facebook och Instagram.

Övriga frågor? Kontakta: [email protected]

Sidan uppdateras löpande med den senaste informationen. Senast uppdaterad: 12/3 2024.