ANMÄLAN ÄR ÖPPEN – VÄLKOMMEN TILL TSM RUNNING SÄSONGEN 2022/2023!

ANMÄL DIG IDAG – HÄNG PÅ EN AV SVERIGES STÖRSTA LÖPARGRUPPER! 

Anmäl till TSM Running 2022/2023 är öppen! Den 4 december ses vi för första gången och sedan löper vi på hela vägen fram till adidas Stockholm Marathon den 3 juni. Spring långpass i grupp på söndagar, snabba intervaller från april och ta del av mängder med fina erbjudanden längs vägen. Men framförallt, ta chansen att bli en del av den fina gemenskapen och ta din träning till nästa nivå!

Årets stora nyhet är att du som anmäler dig till TSM Running erbjuds ett par skor från vår partner adidas till ett mycket förmånligt pris! Vilka skor som ingår och hur du vet vilken storlek du ska välja hittar du längre ned på sidan. Du anger vilka skor du vill ha i samband med anmälan.

Priser 2022/2023:

  • Medlemskap TSM Running inklusive adidas Adizero Boston 11: 2095:-
  • Medlemskap TSM Running inklusive adidas Ultra Boost 22: 2145:-
  • Medlemskap TSM Running: 1495:- 
  • TSM Running Distans: 695:-

OBS! 5 december är sista anmälningsdag för dig som vill nyttja skoerbjudandet! Endast medlemskap går att teckna fram t.o.m. 31/1-2022. Anmäl dig eller läs mer om våra erbjudanden och vad som ingår i medlemskapet via anmälningsknappen nedan. 

ANMÄL DIG HÄR!

Skor från adidas med tillhörande storleksguide 

Adizero Boston 11 – orange (dam), grön (herr). En tränings- och tävlingssko för allt ifrån snabbare distanspass till tävlingar från 5 km upp till maraton. Modellen skapar en tävlingskänsla och är snabb, men inte på bekostnad av slitstyrkan. Mellansulan kombinerar tåligt och energiåtergivande Lightstrike EVA närmast yttersulan med det extremt lätta, fasta och mer responsiva Lightstrike Pro-skummet i fullängd närmast foten. Kombinationen ger en utmärkt mix av energiåtergivande och stötdämpande egenskaper

Ultra Boost 22 – vit (dam), grå (herr). Passar både för långa och korta löprundor. Med sin formgjutna häl får du stöd för hälsenans naturliga rörelser medan strumpliknande passform i Primeknit gör skorna flexibla. Den stickade ovandelen sitter åt som en andra hud som ger både stöd till foten och en lätt och följsam känsla. Ultraboost skor kommer med greppande yttersulor som gör att du kan springa även på hala underlag.

vad ingår i medlemskapet för tsm running?

* 25 söndagsträningar med långpass indelade i olika fartgrupper med utgångspunkt från Stadion eller GIH

* 8 torsdagsträningar med start i början av april. Fokus på snabbdistans/intervaller!

* Ett digitalt träningsprogram med inriktning på maraton eller halvmaraton.

* En långärmad t-shirt i funktionsmaterial från adidas.

* Rabatt på anmälan till adidas Premiärmilen och adidas Premiärhalvan.

* 1.500 i rabatt på TSM Runnings löparveckor i Portugal våren 2023. Datum = 18-25/3 och 25/3-1/4. Erbjudandet gäller fram t.o.m. 31/12-2022.

* 750:- i rabatt på vårens löpar-weekend ”Training Camp Järvsö”. *Datum TBA

* Prova tre nummer av Runner’s World gratis. Erbjudandet gäller endast icke prenumeranter.

* Återkommande rabatter på adidasprodukter.

* Andra erbjudanden från våra partners längs vägen.

TRÄNA MED TSM RUNNING – OAVSETT VART DU BOR!

TSM Distans ger dig möjlighet att vara en del av löpargruppen oavsett vart i landet du bor. Medlemskapet ger dig chansen att närvara vid upp till sex gemensamma träningar i Stockholm under säsongen och ta del av samtliga rabatter och förmåner för TSM-medlemmar (se ovan). Dock gäller inte skoerbjudandet från adidas!

TSM Running är en av Sveriges största löpargrupper och leds av den f.d. elitlöparen Anders Szalkai, chefredaktör på Runner’s World. Han är en av Sveriges mest meriterade maratonlöpare och bl.a. vinnare av Stockholm Marathon 2001. Till sin hjälp har han rutinerade TSM Running-coacher som tillsammans sprungit hundratals maraton. 

Med TSM Running tränar du mot halvmaraton eller maraton, men självklart får du bli en del av löpargruppen även om du inte har något specifikt mål i sikte. Att bara vilja hålla igång sin löpträning eller att få springa tillsammans med andra är en anledning så god som någon. Du är välkommen som den löpare du är, men vår träning kommer bäst till sin rätt för dig som redan idag springer distanser kring milen eller längre än så. Det erbjuds flera olika fartgrupper och du kommer att hitta en grupp som passar dig.

Vill du komma närmare TSM Running och se hur vi har det under våra gemensamma träningspass rekommenderar vi att du följer oss via våra sociala medier Facebook och Instagram.

Övriga frågor? Kontakta: [email protected]

Sidan uppdateras löpande med den senaste informationen. Senast uppdaterad: 14/11-22.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps