SAMARBETSPARTNERS

Erbjudanden för TSM-medlemmar

PREHAB

Vår förhoppning är att träningen och träningsprogressionen i TSM Running ska vara optimal så att du ska kunna bygga upp din kondition och styrka utan att få problem med skador.Tyvärr vet vi dock av erfarenhet att några av oss kommer att ha otur med skador. Det är ibland svårt att avgöra när man ska vila, och när man ska ta det lugnare med träningen, och ofrånkomligt går man ibland över gränsen för vad kroppen tål.Ibland är det också så att man har olika obalanser i kroppen när man startar träningen, vilket kan ge upphov till skador. Om du har otur att bli skadad, eller om du redan vid starten av träningen känner att du vill kolla upp kroppens status är vårt mål att du som medlem i TSM Running snabbt ska kunna få en tid för rörelseanalys eller diagnos och behandling av uppkommen skada.Nedan finns våra officiella samarbetspartners med stora kunskaper inom allt som rör ”prehab och rehab”! När du bokar ska du ange att du tillhör TSM Running så får du lättare en tid snabbt och även rabatter på ordinarie pris.

BROMMA SPORT OCH REHAB

Bromma Sport och Rehab erbjuder via sina sjukgymnaster undersökning och behandling för löpare på alla nivåer. Vanlig sjukvårdstaxa gäller, dvs högkostnadskort 200 kr. Frikort gäller.

Besöksadress:
Bergslagsvägen 60
168 75 Bromma
Telefon: 08-17 77 90

E-mail: [email protected]
Hemsida: www.sportorehabkliniken.se

NAPRAPATLABBET

Naprapatlabbet är specialiserat på behandling av smärttillstånd i muskler och leder med 15 års erfarenhet av löprelaterade besvär. Kan hjälpa dig till skadefri träning genom behandling och effektiv vägledning. Vi erbjuder 10 % rabatt för TSM-medlemmar på naprapatbehandling & idrottsmassage.

Hemsida: naprapatlabbet.se

Telefon, Naprapati: 08-410 929 19 eller 08-410 929 29.
Telefon, idrottsmassage: 08-410 929 09

DANIEL SALOV – LEG. KIROPRAKTOR, IDROTTSMEDICIN

Diagnostiserar och behandlar idrottsrelaterade led-muskelbesvär samt skador. Behandlat elit-och motionslöpare sedan 1997. Välkommen på undersökning, funktionstest och behandling.

Medlemserbjudande TSM: 480 kronor/behandling

Besöksadress: Hälsingegatan 11, bv.

Telefon: 070-521 95 59
Onlinebokning: salovkiropraktik.se

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps