FRÅGOR OCH SVAR

VARIFRÅN STARTAR PASSEN? 

Söndagens långpass utgår från GIH och träningen startar kl.10. 

VAR OCH NÄR FÅR JAG INFORMATION OM VECKANS PASS? 

Information om kommande veckas pass skickas, varje torsdag, som ett nyhetsbrev till den mailadress du uppgav när du anmälde dig. Så håll utkik i din inkorg. Och om du inte hittar det där, kolla din skräppost. Om du inte får informationsmailet, kontakta [email protected] 

VAR SPRINGER NI? 

Tanken är att deltagarna ska få se olika delar av Stockholm och därför springer grupperna på olika platser. I veckan innan skickas en karta ut där du kommer kunna se vart just din grupp kommer springa. Underlaget varierar men träningen kommer främst att ske på asfalt. 

BEHÖVER JAG MEDDELA FRÅNVARO TILL PASSEN? 

Nej det behöver du inte göra. 

HUR VISAR JAG ATT JAG ÄR MEDLEM 

I år kommer medlemskapet att visas upp digitalt. När du kommer till träningen, visar du upp ditt digitala medlemskap till de ansvariga och gör dig redo för ditt träningspass. 

VAD INGÅR I TSM DISTANS? 

TSM Distans ger dig möjlighet att vara en del av löpargruppen oavsett vart i landet du bor. Medlemskapet ger dig chansen att närvara vid upp till sex gemensamma träningar i Stockholm under säsongen och ta del av samtliga rabatter och förmåner som ingår i ordinarie medlemskap för TSM-medlemmar. Dock gäller inte skoerbjudandet från adidas!

NÄR FÅR JAG MINA SKOR? 

Skorna kommer att hämtas ut av dig personligen. Var och När kommer att skickas ut i ett av Nyhetsbreven kring uppstarten av träningen.  

NÄR KOMMER MIN TRÄNINGSTRÖJA? 

Vi återkommer med information så snart vi vet när leveransen kommer.  

HUR LEVERERAS MIN TRÖJA?
 

Vi kommer att dela ut tröjorna vid några träningstillfällen från det att de har levererats. Vi talar om det i kommande deltagarutskick. 

HUR LÄNGE GÄLLER MEDLEMSKAPET? 

Sista gemensamma träningen är vecka 22.  Rabatter kopplade till medlemskapet gäller till 30 juni.  Så medlemskapet upphör i samband med att rabatterna upphör. 

KAN MAN FÅR FRISKVÅRDSKVITTO? HUR GÅR MAN TILLVÄGA FÖR ATT FÅ FRISKVÅRDSKVITTO 

Anmäl dig till TSM här. Vi är också anslutna till följande externa friskvårdstjänster: ePassi (tidigare Actiway), Benify och Wellnet. När du har anmält dig tar du kvittot från Marathongruppen och visar upp det för din arbetsgivare som ersätter dig för motsvarande belopp. 

KAN JAG KOMMA OCH PROVSPRINGA MED ER? 

Ja det går bra, du betalar 100 kronor per tillfälle. Betalning på plats med Swish. 

VAD SKA JAG HA MED MIG PÅ TRÄNINGEN? 

Ta med egen vätska och energi om du behöver. Ett vätskebälte är ett smidigt sätt att få med sig vätska ut på passet. Coacherna har lite förstahjälpen-material i sina ryggsäckar. 

KAN MAN FÖRVARA VÄSKA OCH VÄRDESAKER PÅ ETT SÄKERT SÄTT UNDER TRÄNINGEN? 

Vi kommer att ha aulan på GIH öppen för alla, så att man kan lämna sin väska där under passet. Viktigt att poängtera att vi inte ansvarar för värdesaker som lämnas kvar! Ingång till aulan sker från ytter-ingången som ligger direkt i anslutning till uppfarten mot GIH.  

VAD HAR JAG SOM DELTAGARE FÖR RABATTER OCH FÖRMÅNER? 

Här hittar du våra samarbetspartners och erbjudanden! 

SJUK? 

Om du känner dig sjuk, uppmanar vi dig att stanna hemma och så ses vi förhoppningsvis nästa vecka 🙂  

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps

CBD North