FRÅGOR OCH SVAR

När startar säsongen? 

Säsongens första pass går av stapeln den 3 december 2023. 

VARIFRÅN STARTAR PASSEN? 

Söndagens långpass utgår från GIH och träningen startar kl.10. Mer info kring Torsdagspassen kommer när det närmar sig.

VAR OCH NÄR FÅR JAG INFORMATION OM VECKANS PASS? 

Information om kommande veckas pass skickas i god tid ut som nyhetsbrev till den mailadress du uppgav när du anmälde dig – så håll utkik i din inkorg. Och om du inte hittar det där, kolla din skräppost. Om du inte får informationsmailet, kontakta [email protected] 

VAR SPRINGER NI? 

Tanken är att deltagarna ska få se olika delar av Stockholm och därför springer grupperna på olika platser varje vecka. I veckan innan skickas en karta ut där du kommer kunna se vart just din grupp kommer springa. Underlaget varierar men träningen kommer främst att ske på asfalt.

BEHÖVER JAG MEDDELA FRÅNVARO TILL PASSEN? 

Nej det behöver du inte göra. 

HUR VISAR JAG ATT JAG ÄR MEDLEM 

Även i år kommer medlemskapet att visas upp digitalt. 

VAD INGÅR I TSM DISTANS? 

TSM Distans ger dig möjlighet att vara en del av löpargruppen oavsett vart i landet du bor. Medlemskapet ger dig chansen att närvara vid upp till sex gemensamma träningar i Stockholm under säsongen och ta del av samtliga rabatter och förmåner som ingår i ordinarie medlemskap för TSM-medlemmar. Dock gäller inte skoerbjudandet från adidas! 

HUR FÅR JAG MIN TRÄNINGSTRÖJA? 

Vi kommer att dela ut tröjorna vid några träningstillfällen från det att de har levererats. Distansmedlemmarna kommer att hanteras separat. 

HUR LÄNGE GÄLLER MEDLEMSKAPET? 

Medlemskapet gäller fram till 30 juni.  Då medlemskapet upphör – upphör även samtliga rabatter.

KAN MAN ANVÄNDA SITT FRISKVÅRDSBIDRAG?

Det går jättebra! Vi är anslutna till följande externa friskvårdstjänster: ePassi (tidigare Actiway), Benify och Wellnet. Du kan även betala ditt medlemskap med ditt Edenred-kort direkt på hemsidan. Om du ej är ansluten till dessa och behöver friskvårdskvitto till din arbetsgivare – mejla till [email protected].

KAN JAG KOMMA OCH PROVSPRINGA MED ER? 

Ja det går bra, du betalar 100 kronor per tillfälle. Betalning sker på plats med Swish. 

VAD SKA JAG HA MED MIG PÅ TRÄNINGEN? 

Ta med egen vätska och energi om du behöver. Ett vätskebälte är ett smidigt sätt att få med sig vätska ut på passet. Coacherna har lite förstahjälpen-material i sina ryggsäckar. 

KAN MAN FÖRVARA VÄSKA OCH VÄRDESAKER PÅ ETT SÄKERT SÄTT UNDER TRÄNINGEN? 

Vi kommer att ha aulan på GIH öppen för alla, så att man kan lämna sin väska där under passet. Viktigt att poängtera att vi inte ansvarar för värdesaker som lämnas kvar! Ingång till aulan sker från ytter-ingången som ligger direkt i anslutning till uppfarten mot GIH.  

SJUK? 

Om du känner dig sjuk, uppmanar vi dig att stanna hemma och så ses vi förhoppningsvis nästa vecka.