FRÅGOR OCH SVAR

Blir det något TSM Sommar?

Ni som har sprungit med TSM tidigare vet att vi innan pandemin även arrangerade TSM Sommarträning som tog vid efter Stockholm Marathon i juni. Vi kommer inte ha möjlighet att genomföra denna träning i sommar då vi i återhämtningen efter pandemiåren behöver lägga våra resurser på annat håll. Men vi är mycket laddade för att i höst dra igång vinterträningen igen som vanligt inför adidas Stockholm Marathon 2023. Hoppas att du är med oss då igen! Mer info om när vi öppnar anmälan kommer längre fram. Följ oss gärna på Instagram och Facebook så håller vi kontakten tills vi ses igen.

Behöver jag meddela frånvaro till passen?

Nej det behöver du inte göra.

Jag har inte hunnit hämta mitt armband, är det för sent?

Du kan hämta ditt armband vid ditt nästa träningstillfälle. Glöm inte kvitto. Digitalt kvitto funkar utmärkt.

Jag har tappat bort mitt medlemsarmband, vad gör jag nu?

Meddela oss i samband med din nästa träning så löser vi det!

När kommer min träningströja?

Tröjorna kommer att levereras från vår nya leverantör senast i mitten av januari.

Var och när får jag information om veckans pass?

Information om kommande veckas pass skickas, varje torsdag, som ett nyhetsbrev till den mailadress du uppgav när du anmälde dig. Så håll utkik i din inkorg. Och om du inte hittar det där, kolla din skräppost. Om du inte får informationsmailet, kontakta [email protected]

Hur levereras min tröja?


Vi kommer att dela ut tröjorna vid några träningstillfällen från det att de har levererats. Vi talar om det i kommande deltagarutskick.

Jag är distansmedlem, hur får jag min tröja?

Tröjan och medlemsbevis skickas ut löpande så snart de har levererats till oss på TSM running. Medlemsbevisen börjar vi skicka ut till distansmedlemmar före jul.

Hur länge gäller medlemskapet?

Sista gemensamma träningen är vecka 21.  Rabatter kopplade till medlemskapet gäller till 30 juni.  Så medlemskapet upphör i samband med att rabatterna upphör.

Kan man får friskvårdskvitto? Hur går man tillväga för att få friskvårdskvitto

Anmäl dig till TSM här. Vi är också anslutna till följande externa friskvårdstjänster: ePassi (tidigare Actiway), Benify och Wellnet. När du har anmält dig tar du kvittot från Marathongruppen och visar upp det för din arbetsgivare som ersätter dig för motsvarande belopp.

Kan jag komma och provspringa med er?

Ja det går bra, du betalar 100 kronor per tillfälle. Betalning på plats med Swish.

Vad ska jag ha med mig på träningen?

Ta med egen vätska och energi om du behöver . Ett vätskebälte är ett smidigt sätt att få med sig vätska ut på passet. Coacherna har lite förstahjälpen-material i sina ryggsäckar.

Kan man förvara väska och värdesaker på ett säkert sätt under träningen?

Vi kommer att ha aulan på GIH öppen för alla, så att man kan lämna sin väska där under passet. Viktigt att poängtera att vi inte ansvarar för värdesaker som lämnas kvar! Ingång till aulan sker från ytter-ingången som ligger direkt i anslutning till uppfarten mot GIH. Just nu när det är vinter och vi vill hålla nere smittspridning ber vi också alla att trots vinterkylan att lämna aulan när man lämnat sin väska.

Vad har jag som deltagare för rabatter och förmåner?

Här hittar du våra samarbetspartners och erbjudanden!

Covidanpassing

Med tanke på den rådande smittspridningen vill vi att ni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat följande:

  • Var uppmärksam på nytillkomna symtom som halsont, snuva, feber, hosta eller sjukdomskänsla.
  • Stanna hemma om du får dessa eller andra symtom på luftvägsinfektion.
  • Testa dig också för covid-19. Det gäller både dig som är ovaccinerad och dig som är vaccinerad.
  • Genom att stanna hemma när du får symtom minskar du spridningen av covid-19 och andra infektioner som influensa och RS-virus.
  • Till dig som är ovaccinerad råder en särkild rekommendation om att hålla avstånd till andra, särskilt till människor i riskgrupp och de som är äldre än 70 år. Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer ber vi därför dig som är ovaccinerad att inte använda våra gemensamma inomhusutrymmen såsom omklädningsrum och toaletter.
     
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps