MARAFAMILJEN 2021

– FRÅN 5 KM UPP TILL MARATON

VILKA DISTANSER VILL DU SPRINGA? I MARAFAMILJEN FINNS LOPP FÖR ALLA LÖPARE!

ASICS PREMIÄRMILEN

ASICS Premiärmilen på Norra Djurgården i Stockholm inleder 2021 års loppsäsong! Det ultimata 10-kilometersloppet för dig som antingen vill kickstarta årets träning eller som vill känna på formen inför kommande lopp. ASICS Premiärmilen är det enda milloppet där du kan seeda dig för en bättre startgrupp i ASICS Stockholm Marathon. 

Datum: 28 augusti 2021

ANMÄL DIG HÄR

ASICS PREMIÄRHALVAN

ASICS Premiärhalvan är det senaste tillskottet i vår marafamilj. Ett halvmaratonlopp med start, mål och bana på vackra Djurgården. En perfekt genomkörare för dig som ska springa ASICS Stockholm Marathon den 5 juni – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill välkomna våren med en skön halvmara i Stockholm innerstads natursköna delar. 

Datum: 18 september 2021

ANMÄL DIG HÄR

ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE

Få en försmak av den unika maratonatmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. ASICS Stockholm High Five är en perfekt uppvärmning för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö. Kvällen avslutas med vårt klassiska pastaparty!

Datum: 8 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR

ASICS STOCKHOLM MARATHON

Från starten på exklusiva Östermalm, via Vasastans trendiga puls, Kungsholmens vattenstråk och maffiga Stockholms Stadshus. Upplev Gamla Stans historiska kärna med kungliga slottet som ledsagare, naturen på Djurgården, och hippa Södermalm, innan banan tar dig tillbaka till den unika målgången på Stockholms Stadion, skådeplats för Olympiska spelen 1912. ASICS Stockholm Marathon är ett av Europas största maratonlopp. Vi vågar också lova att det är ett av världens allra vackraste!

Datum: 9 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR

MARARESAN

42 195 meter. Den mest klassiska av distanser. Den ursprungliga och största utmaningen. Är det inte dags att göra slag i saken och förverkliga drömmen? Den om att korsa mållinjen på Stockholms Stadion med gåshud över hela kroppen och stolthet som sprutar ur öronen. Efter den stunden finns det en sak ingen nånsin kommer kunna ta ifrån dig: Du ÄR maratonlöpare.

Att ta sig an utmaningen att springa ett maraton är ett tydligt ställningstagande men också något som kan tyckas övermäktigt. Det är därför vi tagit fram det vi kallar Mararesan. Gillar du att springa och någon gång låtit tanken om ett maraton flimra förbi medvetandet, är Mararesan något för dig.

I Mararesan ingår bland annat startplatser till följande lopp:
★ ASICS Premiärmilen (28 augusti 2021)
★ ASICS Premiärhalvan (18 september 2021)
★ ASICS Stockholm Marathon (9 oktober 2021)

MER INFO HÄR

STOCKHOLM MINI MARATHON OCH LEOS MINSTA MARAN

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för killar och tjejer mellan 5 och 13 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med kompisarna. Att springa Minimaran och leka på evenemangsområdet som bjuder på en mängd aktiviteter för olika åldrar är en härlig upplevelse – både för barn och föräldrar.

Yngre syskon, 0-4 år, får såklart också vara med och uppleva rörelseglädje – i Leos Minsta Maran.

Datum: 10 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps