MARAFAMILJEN 2023

– FRÅN 5 KM UPP TILL MARATON

VILKA DISTANSER VILL DU SPRINGA? I MARAFAMILJEN FINNS LOPP FÖR ALLA LÖPARE!

ADIDAS PREMIÄRMILEN

adidas Premiärmilen på Norra Djurgården i Stockholm inleder 2023 års loppsäsong! Det ultimata 10-kilometersloppet för dig som antingen vill kickstarta årets träning eller som vill känna på formen inför kommande lopp. adidas Premiärmilen är det enda milloppet där du kan seeda dig för en bättre startgrupp i adidas Stockholm Marathon.

Datum: 25 mars 2023

MER INFO
ANMÄL DIG DIREKT

ADIDAS PREMIÄRHALVAN

adidas Premiärhalvan är det senaste tillskottet i vår marafamilj. Ett halvmaratonlopp med bana på Södra Djurgården i Stockholm. En perfekt genomkörare för dig som ska springa adidas Stockholm Marathon den 3 juni – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill välkomna våren med en skön halvmara i Stockholm innerstads natursköna delar.

Datum: 22 april 2023

MER INFO
ANMÄL DIG DIREKT

ADIDAS MOVE FOR THE PLANET

Få en försmak av den unika maratonatmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. adidas Move For The Planet är en perfekt uppvärmning för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö. Kvällen avslutas med vårt klassiska pastaparty! 

Datum: 2 juni 2023

MER INFO
Anmäl dig direkt

ADIDAS STOCKHOLM MARATHON

Från starten på exklusiva Östermalm, via Vasastans trendiga puls, Kungsholmens vattenstråk och maffiga Stockholms Stadshus. Upplev Gamla Stans historiska kärna med kungliga slottet som ledsagare, naturen på Djurgården, och hippa Södermalm, innan banan tar dig tillbaka till den unika målgången på Stockholms Stadion, skådeplats för Olympiska spelen 1912. adidas Stockholm Marathon är ett av Europas största maratonlopp. Vi vågar också lova att det är ett av världens allra vackraste!

Datum: 3 juni 2023

MER INFO
ANMÄL DIG DIREKT
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps