MARAFAMILJEN 2021

– FRÅN 5 KM UPP TILL MARATON

VILKA DISTANSER VILL DU SPRINGA? I MARAFAMILJEN FINNS LOPP FÖR ALLA LÖPARE!

ASICS PREMIÄRMILEN

ASICS Premiärmilen på Norra Djurgården i Stockholm inleder 2021 års loppsäsong! Det ultimata 10-kilometersloppet för dej som antingen vill kickstarta årets träning eller som vill känna på formen inför kommande lopp. ASICS Premiärmilen är det enda milloppet där du kan seeda dig för en bättre startgrupp i ASICS Stockholm Marathon. 

Datum: 28 augusti 2021

ANMÄL DIG HÄR

ASICS PREMIÄRHALVAN – inställt

Uppdatering 2021-08-12: Under hösten 2020 lanserades ASICS Premiärhalvan som ett nytt lopp inför 2021 – och vi såg fram emot en härlig halvmara i april tillsammans med er löpare. När smittan inte minskade i tillräcklig takt i början av året, flyttade vi evenemanget till reservdatumet den 18 september med stor förhoppning om att då kunna genomföra en fullskalig första upplaga av ASICS Premiärhalvan i Stockholm, vilket vi tyvärr inte kommer att kunna göra. Läs mer om beslutet nedan!

MER INFO

ASICS STOCKHOLM HIGH FIVE

Få en försmak av den unika maratonatmosfären längs den 5 kilometer långa banan, och testa på den magiska målgången inne på Stockholm Stadion. ASICS Stockholm High Five är en perfekt uppvärmning för dig som ska springa maran dagen efter – men loppet passar såklart lika bra för alla som vill springa fem härliga kilometer i skön miljö. Kvällen avslutas med vårt klassiska pastaparty!

Datum: 8 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR

ASICS STOCKHOLM MARATHON

Från starten på exklusiva Östermalm, via Vasastans trendiga puls, Kungsholmens vattenstråk och maffiga Stockholms Stadshus. Upplev Gamla Stans historiska kärna med kungliga slottet som ledsagare, naturen på Djurgården, och hippa Södermalm, innan banan tar dig tillbaka till den unika målgången på Stockholms Stadion, skådeplats för Olympiska spelen 1912. ASICS Stockholm Marathon är ett av Europas största maratonlopp. Vi vågar också lova att det är ett av världens allra vackraste!

Datum: 9 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR

STOCKHOLM MINI MARATHON OCH LEOS MINSTA MARAN

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för killar och tjejer mellan 5 och 13 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med kompisarna. Att springa Minimaran och leka på evenemangsområdet som bjuder på en mängd aktiviteter för olika åldrar är en härlig upplevelse – både för barn och föräldrar.

Yngre syskon, 0-4 år, får såklart också vara med och uppleva rörelseglädje – i Leos Minsta Maran.

Datum: 10 oktober 2021

ANMÄL DIG HÄR
Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps