DELTAGARINFORMATION 2024

Senast uppdaterad: 2024-05-08.

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS LÖPARFEST LÖRDAG 1 JUNI 

Lördagen den 1 juni är det dags för 45:e upplagan av adidas Stockholm Marathon. Första start går klockan 12.00, andra start går kl. 12.10. Här nedan hittar du all tänkbar information som kan vara bra att veta inför loppet. 

Nummerlapp, kitbag och utställare på adidas Stockholm Marathon Expo i Lejonhallen. 

Välkommen att uppleva den härliga löparstämningen och hämta din kitbag och nummerlapp på adidas Stockholm Marathon Expo. Visa ditt startbevis i mobilen när du hämtar din nummerlapp. Hämtar du åt en vän så måste du visa den personens startbevis. Visste du att Expot är öppet för allmänheten? Det går alltså bra att ta med familj, vänner och kollegor och njuta av Expostämningen och det är inget väskförbud på Expot. Vi vill dock uppmana alla som besöker Expot att undvika att ta med sig väska in och räkna med att medhavd väska in till EXPO kan komma att genomsökas av säkerhetspersonal. Tack för din förståelse. 

Avsätt gärna extra tid på Expot för att kunna ta del av alla erbjudanden från våra samarbetspartners, ta del av senaste nyheterna och lyssna på vårt scenprogram som pågår torsdag och fredag mellan cirka kl.16-19. Programmet kommer att läggas upp på Expohemsidan en vecka innan loppet. En stor adidas sportbutik finns i Expot där du kan köpa skor, kläder och accessoarer och utanför finns foodtrucks där du kan fika och äta mat.

Och du, har du ett barn som ska springa Mini Marathon den 2 juni så kan ni hämta barnets nummerlapp och T-shirt på Expot (gäller ej Minsta Maran som du hämtar på loppet den 2 juni). Visa bara Mini Marathons startbevis vid diskarna. Du som hämtar din Stockholm Marathonnummerlapp på fredagen kan även besöka Zeta Pastaparty på Stadion mellan kl.12-20. Du får din pastapartybiljett på Expot och i mån av plats kan även övriga köpa en biljett på Expot. 

Öppettider:
Torsdag 30 maj kl. 15-20 
Fredag 31 maj kl. 10-21 
Lördag 1 juni kl. 8-11 

Plats: Lejonhallen, Östermalms Idrottsplats.  

Nummerlapparna delas endast ut under denna tid och kan ej hämtas på andra tider. Om någon av dina uppgifter som finns på startbeviset inte stämmer, vänligen mejla de korrekta uppgifterna till [email protected]. 

Vid nummerlappsutdelningen får du din nummerlapp och en stor påse (kitbag) samt en självhäftande etikett med ditt startnummer som ska användas om du vill lämna in ombyteskläder och värdesaker på Östermalms IP. Påsen innehåller även lite smått och gott från adidas Stockholm Marathons samarbetspartners. 

OBSERVERA ATT NUMMERLAPPEN: 

 • Är personlig och får ej överlåtas till någon annan löpare. 
 • Skall vara fullt synlig på bröstet under loppet. 
 • Har en bokstav – A, B, C, D, E, F, G, H eller J – som anger vilken startgrupp du tillhör. 
 • Har en baksida avsedd för att du skall fylla i ditt namn och telefonnummer till anhörig samt om du medicinerar eller har någon åkomma. Detta underlättar för vår sjukvårdspersonal om du skulle få problem under loppet. 
 • På nummerlappens baksida sitter även tidtagningschipet, var noga med att inte skada chipet med säkerhetsnålarna eller med något annat. 

Det kommer att vara mycket folk på Expot torsdag och fredag efter kl.17 samt lördag efter kl.10. Vi rekommenderar att du kommer dagtid, torsdag eller fredag för att slippa stå i kö. Kontakta oss ifall du behöver mer information. 

Är du i behov av en taxi efter loppet? Det är svårt för taxi att ta sig fram hela vägen till evenemangsområdet p.g.a vägavstängningar. Lättaste sättet är att ta sig till Storängsvägen, vändplan och beställa en bil dit!  

Hitta hit – kollektivt 

Tunnelbana och buss är det bästa och mest miljövänliga färdmedlen både till adidas Stockholm Marathon Expot och till starten vid Stadion. Ett annat miljövänligt och skönt sätt att ta sig hit är med cykel och det går bra att ställa cykeln utanför Expot, dock ej lördag. 

För att komma till Expot och till starten tar du enklast tunnelbanans röda linje 14 mot Mörby centrum och går av vid Stadion (ca 400 m). SL:s reseplanerare hittar du på sl.se eller via SL:s egna app för mobiltelefon. 

Lämna bilen hemma eller ställ den på någon av Stockholms infartsparkeringar. Här kan du ladda ner ett parkeringstillstånd som gäller som parkeringsbiljett den 1-2 juni 2024 på de infartsparkeringar som finns markerade på parkeringstillståndet. Ladda ner tillståndet här. 

Zeta pastaparty på Stadion 

Som vanligt hjälper vi dig att ladda batterierna ordentligt inför lördagens lopp. Häng med när ZETA bjuder upp till kolhydratladdning på Stadion. Vi bjuder på pasta och dryck och skön underhållning från scenen vid Marathonporten. Zeta pastaparty är öppet 12:00-20:00 fredagen den 31 maj. Hämtar du ut nummerlappen på torsdag och fredagen får du även pastabiljetten, följ kartan på baksidan av biljetten.  

Tävlingsregler 

adidas Stockholm Marathon har följande åldersklasser för män respektive kvinnor. Det finns också en klass för dem som definierar sig med annan könstillhörighet: Seniorer (födda 1985-2006), 40 år (1980-1984), 45 år (1975-1979), 50 år (1970-1974), 55 år (1965-1969), 60 år (1960-1964), 65 år (födda 1955-1959), 70 år (1950-1954), 75 år 1945-1949), 80 år (1944 eller tidigare). 

Endast löpare födda 2006 eller tidigare får starta i adidas Stockholm Marathon. 

Det är inte tillåtet att delta i adidas Stockholm Marathon med någon form av anordning på hjul (bortsett från de som är anmälda i rullstolsklassen (tävlingsrullstol). Det gäller till exempel barnvagnar, babyjoggers, cyklar, joelettes, rullskridskor, rullskidor, inlines, handcyklar och skateboards, förutom några ekipage med specialtillstånd från tävlingsledningen. Gåstavar är inte heller tillåtna. 

Svenska Friidrottsförbundets och Internationella Friidrottsförbundet, WA:s tävlingsregler gäller. 

Löpare måste följa anvisningar från poliser och funktionärer. Av säkerhetsskäl är det absolut förbjudet att ha följecyklist på loppet.  

Tävlingsskor 

Elitlöpare som tävlar i skor som inte uppfyller World Athletics krav på ”allmän tillgänglighet” riskerar att i efterhand strykas från resultatlistan. World Athletics lista på godkända skor för landsväg finner du HÄR

EVENEMANGSOMRÅDE

Klädinlämning på Östermalms IP 

Genom att använda den genomskinliga påsen (kitbag) med den självhäftande bagageetiketten som du får när du hämtar nummerlappen, kan du lämna dina överdragskläder innan start. Undvik om möjligt att ta med dig värdesaker till evenemanget. 

Lämna ingen stängd väska i kitbagen, innehållet ska vara fullt synligt. Endast avsedd kitbag för dina kläder och personliga tillhörigheter tas emot inne på Östermalms IP och den ska lämnas in senast 11.00. Övriga väskor kommer ej in på Östermalms IP. Efter loppet hämtar du, mot uppvisande av nummerlapp, din kitbag på samma plats som du lämnade den.  

Omklädning 

Seedade elitlöpare (män och kvinnor) i startgrupp A byter om på Stockholms Stadion. Löpare i startgrupp B byter om på Idrottshögskolan, alldeles bakom Stockholms Stadion. Övriga manliga och kvinnliga löpare i start-grupperna C – J byter om i omklädningsrummen på Östermalms IP. Omklädningsrummen är öppna kl. 09:00-19:00 den 1 juni. Lämna inget kvar i omklädningsrummen, använd klädinlämningen. 

Samling före start 

Seedade elitlöpare (startgrupp A) samlas på Stockholms Stadion. Övriga löpare (startgrupperna B, C, D, E, F, G, H, J) samlas på Östermalms IP från kl. 09:00. All utgång till startfållorna sker från Östermalms IP och varje startgrupp har en egen startfålla på Lidingövägen. 

Klockan 11.00 öppnas ingångarna till startfållorna på Lidingövägen. Du måste vara i startfållan senast kl. 11:45 för startgrupperna A, B, C, D, E och kl. 11:55 för startgrupperna F, G, H och J.  

De tre utgångarna från Östermalms IP är tydligt markerade med skyltar med startgruppernas bokstavsbeteckningar. Startgrupperna B och C går ut via grinden direkt mot Lidingövägen. Startgrupp D och E går ut till vänster om den gula byggnaden i ekbacken. Startgrupperna F, G, H och J går ut via grinden till höger om Lejonhallen, mot Ryttarstadion.  

Alla löpare måste vara på plats i sin startfålla senast 15 minuter före respektive starttid. Vid de olika startfållorna finns vätskekontroll på trottoaren på höger sida, mot Östermalms IP, och toaletter på vänster sida av Lidingövägen. 

START 

Starten sker i två omgångar, kl 12.00 och 12.10, på Lidingövägen utanför Östermalms IP. Din startgruppsbokstav står på din nummerlapp. 

Startgrupp 1 – kl. 12.00 

 • Startgrupp A: Seedade elitlöpare, startnummer 1–300 
 • Startgrupp B: Startnummer 301–1500 (rullstolsåkare till vänster i denna grupp) 
 • Startgrupp C: Startnummer 1501-4500 
 • Startgrupp D: Startnummer 4501-8000 
 • Startgrupp E: Startnummer 8001-12000 

Startgrupp 2 – kl. 12.10 

 • Startgrupp F: Startnummer 12001-16000 
 • Startgrupp G: Startnummer 16001-19000 
 • Startgrupp H: Startnummer 19001-23000 
 • Startgrupp J: Startnummer 23001 och högre 

Du hittar ditt startnummer i loppets startlista 

OBS! Det kommer att vara trångt de första kilometerna, så ta det lugnt i början. 

BANAN

Banan är 42 195 meter lång, och kontrollmätt enligt de regler som Svenska Friidrottsförbundet och Internationella friidrottsförbundet fastställt. Kontrollmätningen är utförd under maj 2023 av förbundets internationella banmätare Mikael Hill från Stockholm. Varje km är markerad med en tydlig skylt

Dynamisk karta
GPX-fil till GPS-klocka

Mellantider 

Vid 5 km, 10 km, 15 km, 20 km, 21,1 km (halva loppet), 25 km, 30 km, 35 km och 40 km finns tidsdisplayer utsatta på höger eller vänster sida av gatan så att du kan kontrollera din passertid. Notera att klockorna startas efter första starttiden kl. 12:00, dvs. startade du vid andra starten kl. 12:10 får du dra av 10 minuter från tiden som visas på klockorna. 

Vid dessa passeringar noteras dina mellantider som sedan finns i resultatlistan här på hemsidan. Mellantiderna finns också på det diplom som du kan ladda ned från loppets hemsida efter målgången. 

Farthållare 

Är du osäker på vilket tempo du ska hålla under loppet? I så fall hjälper Garmins farthållare dig att hitta rätt fart. Häng på någon av de erfarna maratonlöpare som springer loppet i ett jämnt tempo med en sluttid från 3 timmar till 5 timmar och 45 minuter. Farthållarna anpassar tempot utifrån banans profil, vilket innebär att ibland är snittfarten högre eller lägre mot medelfarten för att klara loppet mot sluttiden. Farthållarna anpassar även farten vid vätske-och energistationerna så att lite extra tid ges för att du ska hinna fylla på med vätska och energi. 

Farthållarna springer i tempo som gerföljande sluttider beräknade på ”brutto-tiden”, alltså från startskottet för respektive gruppstart till passering över mållinjen. Här kan du se farthållarnas fördelning i respektive startgrupp. 

 • 3.00 (sluttid) (medeltempo 4.16 min/km): svart flagga (startgrupp B, C)  
 • 3.15 (sluttid) (medeltempo 4.37 min/km): röd flagga (startgrupp C, D)  
 • 3.30 (sluttid) (medeltempo 4.58 min/km): grå flagga (startgrupp C, D, E)  
 • 3.45 (sluttid) (medeltempo 5.20 min/km): orange flagga (startgrupp D, E, F)  
 • 4.00 (sluttid) (medeltempo 5.41 min/km): vit flagga (startgrupp D, E, F)  
 • 4.15 (sluttid) (medeltempo 6.03 min/km): gul flagga (startgrupp E, F, G)  
 • 4.30 (sluttid) (medeltempo 6.24 min/km: svart flagga (startgrupp F, G, H) 
 • 4.45 (sluttid) (medeltempo 6.45 min/km): röd flagga (startgrupp F, G, H) 
 • 5.00 (sluttid) (medeltempo 7.06 min/km): grå flagga (startgrupp G, H)  
 • 5.15 (sluttid) (medeltempo 7.28 min/km): orange flagga (startgrupp G, H)  
 • 5.30 (sluttid) (medeltempo 7.49 min/km: vit flagga (startgrupp G, H)  
 • 5.45 (sluttid) (medeltempo 8.10 min/km): gul flagga (startgrupp H, J)  

Flaggan som farthållaren har fäst på ryggen anger vilken sluttid den springer mot och på ryggen en nummerlapp som anger starttiden.  

I farthållarnas monter på adidas Stockholm Marathon Expo du hämta farthållarband som hjälper dig att hålla km-tiderna.  

Maxtid och stopptider 

Maxtiden är 6,5 timmar enligt tillstånd från Polismyndigheten. Längs banan finns fyra kontroller med ”stopptider” som löparna måste passera före den utsatta tiden för att få fortsätta loppet: 

 • 21,1 km – Djurgårdsvägen senast kl 15.25. 
 • 27 km – Rosenlundsgatan senast kl 16.20. 
 • 32 km – Scheelegatan senast kl 17.05. 
 • 36 km – Vasabron senast kl 17.45. 
 • Målet på Stockholms Stadion stängs kl 18.40. 

Dessa stopptider gäller oavsett när du passerade startlinjen. 

Tvingas du bryta så kan du få transport från närmaste vätskekontroll. Löpare som inte klarar maxtiden vid någon av de fyra stopptiderna skjutsas också tillbaka till en plats nära Stadion/Östermalms IP. 

Du kan också åka T-banan tillbaka till Stadion om du har med dig ett SL accesskort, betalkort eller din mobiltelefon så att du kan köpa en SL biljett om du har ett mobilt bank-id. 

Löparservice i världsklass  

Längs banan bjuder adidas Stockholm Marathon på unik löparservice i världsklass.  

VÄTSKEKONTROLLER  

Totalt har vi 17 vätskekontroller. Vid vätskekontrollerna 1, 3, 8, 12, 14 och 16 serveras endast vatten. Vid samtliga övriga vätskekontroller serveras även sportdrycken Enervit Sport isotonic dryck med apelsinsmak i röda muggar på de första borden. På borden längre fram serveras vatten i vita muggar.  

 • 3,8 km – Torsgatan  
 • 5,5 km – Fleminggatan 
 • 7,2 km – Stadshuset 
 • 9,5 km – Skeppsbron 
 • 12 km – Karlaplan 
 • 13,7 km – Valhallavägen 
 • 16,3 km – Djurgårdsbrunnsvägen 
 • 18,2 km – Manillavägen 
 • 21 km – Nordiska Museet 
 • 23,3 km – Skeppsbron 
 • 26 km – Magnus Ladulåsgatan 
 • 28,4 km – Varvsgatan 
 • 30,6 km – Rålambshovsparken 
 • 32,7 km – Fleminggatan 
 • 34,5 km – Torsgatan 
 • 37,4 km – Skeppsbron 
 • 40 km – Karlaplan 

Muggarna som används vid vätskekontrollerna är bioware och kommer att samlas ihop och efter loppet tas om hand av Sortera. Efter varje vätskekontroll finns stora Sortera säckar uppsatta. Var vänlig och kasta muggarna i dessa säckar.  

ENERGIKONTROLLER  

Totalt har vi 11 passeringar vid energikontroller. Här finns det ätbart, drickbart, salt och sött om vart annat för att hjälpa dig hela vägen in i mål. Energikontroller placeras strax innan en vätskekontroll. 

 • 9,5 km – Skeppsbron – Simply Cola 
 • 13,7 km – Valhallavägen – Bananer 
 • 18,7 km – Biskopsudden – Bananer 
 • 21 km – Nordiska museet – Saltgurka 
 • 23,3 km – Skeppsbron – Simply Cola 
 • 26 km – Magnus Ladulåsgatan – Enervit GEL, colasmak 
 • 27,5 km – Hornsgatan – Äppelbitar 
 • 28,4 km – Varvsgatan – Bananer 
 • 32,7 km – Fleminggatan – Grönsaksbuljong 
 • 34,5 km – Torsgatan – Druvsocker 
 • 37,4 km – Skeppsbron – Kaffe 

För dig som vill ha bästa tänkbara förutsättningar under loppet rekommenderar vi att köpa till Enervits langningsservice, innehållandes tre Carbo gels som serveras vid 8km, 18km och 36km. Om du missade att klicka hem den i samband med din anmälan går det att köpa den i efterhand här. Det är även möjligt att köpa till det i Enervits monter på Expot. Där hämtar du även ut din armbindel som du behöver bära för att få langningen längs med banan.  

TÄNK PÅ MILJÖN, HÅLL REDA PÅ DITT SKRÄP LÄNGS MED BANAN 

Om du väljer att ta med dig t. ex. gelpåsen eller muggen i handen efter kontrollen så slänger du skräpet vid de olika kontrollerna där säckar finns uppsatta. Att slänga på marken mellan kontrollerna är förbjudet och kan innebära diskvalifikation. Vi upplever tyvärr ett dåligt beteende med att deltagare slänger skräp mellan kontrollerna vilket sedan blåser iväg och hamnar i sjön eller i gatubrunnar utan att vi har möjlighet att städa upp dem. Vi som arrangör gör vårt bästa för att det ska vara enkelt för dig att göra dig av med skräp i samband med våra vätske- och energikontroller men vi behöver även ditt sunda förnuft vad gäller nedskräpning mellan dessa. Att hålla sitt skräp i handen en liten bit till är ingen stor uppoffring och du hjälper oss att lämna Stockholms gator rena efter loppet. 

DUSCHSTATIONER 

Det finns svalkande duschar längs banan. Vår partner Ångtvättbilen levererar de duschstationer som finns mellan vätskekontrollerna.  

Peppen längs banan 

Att springa en mara är verkligen en prestation utöver det vanliga och så är även peppen som vi och stockholmarna bjuder på. Vi bjuder på allt från en stor blåsorkester till dj:s, speakrar, liveband och hejarklackar längs med banan. Allt för att du skall orka hela 42 195 meter.  

Toaletter 

Det finns toaletter vid Östermalms IP, vid startfållorna på Lidingövägen och i anslutning till varje vätskekontroll på banan. Det finns alltid gratis mensskydd att hämta i vårt informationstält på alla våra lopp för dig som skulle behöva!

Medicinsk service 

adidas Stockholm Marathon är årets kraftprov, så gå ut försiktigt. 42 195 meter är en krävande distans och det gäller att ha krafter kvar till sista milen. Sjukvårdspersonal finns vid de flesta vätskekontrollerna på banan samt vid starten och målet. 

Sjukvårdspersonalens roll är att bistå med första hjälpen och att se till att deltagare som behöver ytterligare vård får transport vidare för omhändertagande på sjukhus. Sjukvårdarens roll är inte att se till att en deltagare som mår dåligt eller är uppenbart skadad kan fortsätta. De har rätt att plocka av skadade eller utmattade löpare från banan. Behöver du hjälp tillbaka till evenemangsområdet har vi transportservice med motorcykel eller brytbil från närmaste vätskekontroll. Meddela funktionärer om du behöver hjälp. 

Ta det lugnt! Och ställ inte upp om du inte är hundraprocentigt frisk. Och kom ihåg att det inte är någon skam att bryta om du är trött. Är du osäker på om du ska starta, prata gärna med representanter från vårt medicinska team som finns vid sjukvårdstälten på Östermalms IP under hela lördagen.  

MÅL & MÅLSERVICE 

Stockholms Stadion 

Direkt efter målgången på Stockholms Stadion får du din fina välförtjänta medalj. Direkt utanför Klocktornet på Stadion får du en vattenflaska som du gärna behåller för att fylla på vid vattenstationer på väg ned till Östermalms IP och sedan inne på serviceområdet. Alla fullföljande löpare kan efter loppet ladda hem sitt diplom från hemsidan för adidas Stockholm Marathon. Hederspriser till de bästa manliga och kvinnliga löparna delas ut på Stockholms Stadion direkt efter loppet. Dessutom får de tre främsta i varje åldersklass ett fint pris som skickas ut efter loppet. Tänk på att inte stanna vid målet då den bästa återhämtningen är att ta dig gående direkt till Östermalms IP och efterloppsservicen.  

Östermalms IP, öppen endast för deltagare! 

Efter målgången fortsätter du till Östermalms IP (300 meter) där du får din adidas Stockholm Marathon 2024 finishertröja. Resultatservice hittar du i anslutning till tröjutdelningen.  

När du hämtat din tröja erbjuds du vatten, läsk, snacks, kaffe och bulle, frukt, korv och bröd samt alkoholfri öl för att fylla på energidepåerna igen. Här finns gott om tid och plats för avkoppling och eftersnack. 

OBSERVERA! Det är endast tillåtet för deltagare att vistas på Östermalms IP innan och efter loppet på lördagen. Anhöriga träffar du på Lidingövägen (startområdet) när du har lämnat efterserviceområdet på Östermalms IP. Särskilda flaggor med bokstäverna A-D finns uppsatta för att ni lätt ska kunna bestämma var ni ses. Se markering för återsamling på karta över Övermalms IP längre upp på sidan. 

MASSAGE 

Efter loppet erbjuder Axelsons Gymnastiska Institut massage på Östermalms IP.  

Resultat 

HEMSIDA 

Mellantider och de preliminära resultaten finns att hitta på www.stockholmmarathon.se hemsida under loppet. Den officiella resultatlistan publiceras drygt en vecka efter loppet. 

LIVERESULTAT UNDER LOPPET 

Dina nära och kära kommer att kunna följa dina mellantider under loppet via adidas Stockholm Marathons app eller via resultatsidan som publiceras på vår hemsida stockholmmarathon.se. På resultatsidan klickar man på “Tracking and reply” och därefter fyller man i namn och/eller startnummer på den löpare som man önskar följa. Länken kommer att finnas tillgänglig från och med fredagen den 31 maj, dagen innan loppet. 

adidas Stockholm Marathon direktsänds i TV 4 mellan kl. 11.45 och 15.30 och TV4 Play kl.14-19. 

SORTERA – ETT HÅLLBART SAMARBETE! 

Vår partner för avfallshantering och återvinning. Marathongruppen och Sortera samarbetar sedan flera år för att göra våra evenemang mer hållbara. Under 2024 inför vi ett nytt steg i sorteringsarbetet där du som deltagare har en viktig roll. På våra evenemangsområden finns nu sorteringsstationer där du själv sorterar det du vill slänga i olika fraktioner. Det innebär att du kan behöva gå några extra meter för att komma till en sorteringsstation på våra evenemangsområden. Längs med bansträckningen finns stationerna för mugg och restavfall som vanligt vid våra vätske- och energikontroller. Tack för att du alltid letar efter Sorteras stationer när du ska slänga något. Det underlättar vår städning och du blir en viktig del i vårt hållbarhetsarbete i samspel med Sortera 

SÄKERHETSARBETE 

För att du som deltagare tillsammans med funktionärer och publik ska känna dig trygg under tiden du deltar på vårt evenemang, har vi tillsammans med polismyndigheten beslutat att genomföra ett antal säkerhetsåtgärder.  

På Östermalms IP som är samlings- och serviceplats för deltagare före start och efter målgång är det enbart tillträde för deltagare och arbetande funktionärer och personal. Vi hänvisar publik och anhöriga till mötesplatser ute på Lidingövägen just utanför Östermalms IP där ni kan mötas upp efter loppet. Se vår karta över Östermalms IP. 

Löpare får inte ta med sig väskor (exempelvis ryggsäckar) upp till startfållorna och det är endast tillåtet att delta i loppet med vätskeryggsäck eller vätskebälte. 

På Stockholms Stadion råder det totalt väskförbud för publiken hela lördagen den 1 juni med undantag för medhavda väskor av medicinska skäl samt skötväskor som följer med ett barn. Vi kommer att ha bemannade in- och utgångar med kontroller från det att vi öppnar Stadion för publik kl 12.15. De publika entréerna hittar du på långsidan mot Lidingövägen, till vänster om Klocktornet. Vill du som deltagare komma tillbaka till Stadion för att titta på målgången efter din egen målgång behöver du fortsätta bära din nummerlapp samt ta med dina tillhörigheter i din kitbag. 

Se vår karta över Stockholms Stadion längre upp på sidan. 

Som deltagare kommer du att uppleva att det är mer säkerhetspersonal och vakter runtom och inne på arenorna den 1 juni. Vänd dig alltid till dem eller våra funktionärer om du vill fråga något eller hamnar i en situation som gör dig osäker på något sätt. De finns där för dig! 

INFORMATION 

Har du några frågor inför adidas Stockholm Marathon så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 (vardagar tisdag-torsdag kl. 9.00-12.00 och 13.00-15.00) eller [email protected]. 

Loppet är sanktionerat av AIMS (Association of International Marathons and Road Races), World Athletics (Internationella Friidrottsförbundet) och av Svenska Friidrottsförbundet.

Privacy Settings
Youtube
Vimeo
Google Maps